Lewis Hamilton viser sande farver med uopfordret Max Verstappen-kommentar ved FIA-ceremoni | F1 | Sport

Lewis Hamilton viser sande farver med uopfordret Max Verstappen-kommentar ved FIA-ceremoni | F1 | Sport

Lewis Hamilton viste sin klasse, da han hyldede ros Max Verstappen ved FIAs prisuddelingsgalla i Aserbajdsjan. Te Mercedes stjerne hyldede sin rival, mens han hentede sit tredjepladstrofæ, men sørgede for, at han sendte et advarselsord til resten af ​​nettet, da han vurderede hans håb forud for næste sæson.

Hamilton var til stede ved ceremonien for første gang siden 2020, hvor Formel 38-reglerne bestemte, at de tre bedste i Drivers' Championship skal deltage i gallaen. Den XNUMX-årige var i højt humør om natten, selv om han kun hentede det tredjeplacerede trofæ.

Efter at have modtaget sin pris, blev Hamilton spurgt om, hvordan han følte, at sæsonen forløb for ham, hvortil han svarede: "Godaften allesammen, jeg vil bare ønske alle et stort tillykke med dette år. 

”For alle har det været en meget, meget lang sæson, og jeg ser meget frem til vinterferien. Vi arbejder meget, meget hårdt på at sikre, at vi kommer stærkt tilbage næste år, jeg må sige et stort tillykke til rød tyr, Verstappen og Checo, de har gjort et utroligt stykke arbejde i år.

"Max Verstappen var fejlfri. Max og hele hans team hævede virkelig overliggeren, og vi har en masse arbejde for at lukke det hul, men jeg tror virkelig på, at vi kan lukke det hul." Hamilton fortsatte derefter med at takke ham Mercedes holdet for den støtte, de har givet ham gennem hele sæsonen, og givet dem en stor tillidserklæring på trods af, at de for nylig har åbnet op for de kampe, han har udholdt i 2023.

"Tak til mit hold, for de gav aldrig op i år," fortsatte han. "Vi startede med en søster fra tidligere år, for det var ikke godt og ikke sjovt at køre det meste af året.

"Men ingen gav op, alle fortsatte med at dukke op hver dag, og det var det, der var mest inspirerende, og så jeg håber, at vi kommer tilbage næste år. »Hamilton modtog en varm klapsalve, da han forlod scenen, hvor Verstappen og andre medlemmer af hans Red Bull-team snart tog til mikrofonen for at diskutere de nøglefaktorer, der hjalp dem med at nyde en så imponerende, dominerende sæson.

Teamleder Christian Horner sagde: "Det har været den mest fantastiske sæson for holdet, der har vundet 21 ud af de 22 løb i denne sæson. Max slutter sig meget til de store i dag. En stor aften for os, et stort år for os."

Denne artikel dukkede først op på ENGELSK den https://www.express.co.uk/sport/f1-autosport/1843659/Lewis-Hamilton-Max-Verstappen-FIA-ceremony


.