Kroatien – Cameroun live – 9. december 2023

Kroatien – Cameroun live – 9. december 2023

Kroatien - Cameroun live - 9. december 2023 baggrund v8 s30

Verdensmesterskab (F) – Følg håndboldkampen mellem Kroatien (F) og Cameroun (F) live. Denne kamp finder sted den 9. december 2023 og starter kl. 15. Eurosport tilbyder live overvågning til dette møde, så du kan kende udviklingen af ​​resultatet og de vigtige handlinger.

Du har også mulighed for at give din mening til kende om kampen ved at stemme nedenfor: hvem vinder kampen mellem Kroatien (F) og Cameroun (F)? Inden mødet foreslår vi også, at du læser artikler om disse to håndboldhold.
Se det detaljerede ark for Kroatien (F), samt det for Cameroun (F). Opdag også alle nyhederne fra håndbold: kalender, resultater og placeringer.

Denne artikel dukkede op først d https://www.eurosport.fr/handball/championnat-du-monde-1/2023/live-croatie-cameroun_mtc1484502/live.shtml


.