Safari Technology Preview: Apple frigiver version 184, IPHONE ADDICT

Safari Technology Preview: Apple tilbyder version 184

Apple frigiver i dag den 184. version af Safari Technology Preview. Dette er den eksperimentelle version af Safari, der giver udviklere mulighed for at forhåndsvise, hvad der kommer i browseren.

Safari Technology Preview

Tilgængelighed af Safari Technology Preview 184

Til denne udgivelse siger Apple, at det har fokuseret på tilgængelighed, CSS, HTML, JavaScript, medier, webanimationer, Web API, Web Assembly, Webinspektør og WebGL. Fanegruppesystemet fungerer med denne version, ligesom delte fanegrupper, indstillinger pr. websted og udvidelser.

Udviklere opfordres til at læse de fulde ændringer på Apples hjemmeside. Downloaden sker i her til macOS Ventura og her til macOS Sonoma. Gå til Systemindstillinger > Softwareopdatering for at downloade den nye opdatering, hvis du allerede har en tidligere version af Safari Technology Preview installeret.

Apples mål med Safari Technology Preview er at indsamle feedback fra udviklere og brugere om deres browserudviklingsproces. Safari Technology Preview kan køre sammen med den eksisterende Safari-browser, og selvom den er designet til udviklere, kræver den ikke en udviklerkonto for at downloade.

Siden version 173, Safari Technology Preview er baseret på Safari 17. Denne opdatering indeholder flere nye funktioner, herunder Feature Flags, en revideret udviklermenu og responsiv designtilstand, et profilsystem, tilføjelsen af ​​Web Apps, bedre til privat browsing, JPEG XL og HEIC support , Live Text til lodret genkendelse af tekst i billeder og videoer, eller en revideret tekstskyder, der bruger systemets accentfarve.

Denne artikel dukkede op først d https://iphoneaddict.fr/post/news-379675-safari-technology-preview-apple-propose-version-184


.