Rory McIlroy sender besked af Jon Rahm besked efter LIV Golf switch | Golf | Sport

Rory McIlroy sender besked af Jon Rahm besked efter LIV Golf switch | Golf | Sport

hos Jon Rahm skifte til LIV Golf sender chokbølger gennem golfverdenen, og ingen er mere chokeret over at høre nyheden end Rory McIlroy. Kort efter at han kom til LIV, sørgede Rahm for at forklare, at denne beslutning om at forlade PGA Touren kun var hans egen, og han sørgede for at takke sin Ryder Cup-holdkammerat samt Tiger Woods og Patrick Cantlay. 

"De navne, der kommer til at tænke på, er Patrick Cantlay, Rory og Tiger Woods," sagde Rahm på FOX News. “De har brugt meget tid på møder og telefonopkald på at lære om, hvordan fremtiden for spillet kan se ud, og jeg vil gerne sige tak. 

"Jeg håber virkelig, at deres beslutsomhed er, hvad de ønsker. Dette var ikke noget personligt med dem, det var valget for mig og min familie og det bedre for vores fremtid. Jeg håber, at alle de venner, jeg fik, stadig forbliver mine venner, for jeg kommer bestemt ikke til at ændre mig, og hvem jeg er, ændrer sig ikke rigtig. »

Da Rahm skifter til LIV, er det stadig uvist, om han vil opgive sin ret til at repræsentere Team Europe i Ryder Cuppen. Ian Poulter, Sergio Garcia og Lee Westwood sluttede sig ikke til Team Europe, da de var færdige med at slutte sig til LIV og sagde deres DP World Tour-medlemskab op. 

Følg os på for de bedste og seneste sportsnyheder

Da han hørte nyheden, kunne McIlroy ikke lade være med at dele sin skuffelse, da han vidste, at han ikke vil spille mod sin Ryder Cup-holdkammerat så ofte. 

“Det er svært at sidde her og kritisere Jon på grund af hvilken fantastisk spiller han er, og de oplevelser jeg har haft med ham, men jeg vil kun sige, at jeg vil være skuffet over ikke at spille mod ham mere regelmæssigt i fremtiden. » sagde McIlroy til Sky Sports. "Jeg kommer til at savne at konkurrere mod ham uge for uge ud. Han er så god en spiller, han har så meget talent. Han er så ihærdig og en fantastisk holdkammerat ved Ryder Cup. Jeg har ikke andet end gode ting at sige om Jon. Jeg respekterer ham som golfspiller.

»Han ser ud til, at han gerne vil leve sit liv på den rigtige måde. Han vil være en god far, en god ægtemand. Du kan ikke dømme nogen for at træffe en beslutning, der er den bedste for dem. »

Hvad mere er, den 34-årige anmodede om en ændring i Ryder Cup-kvalifikationen for at imødekomme spillere, der skiftede til LIV, da han ønsker, at Rahm skal forblive en holdkammerat. 

"Som en, der har spillet på tre Ryder Cup-hold med Jon... vil Jon være i Bethpage i 2025," sagde McIlroy. "Så på grund af denne beslutning bliver European Tour nødt til at omskrive reglerne for Ryder Cup-kvalifikation, absolut, der er ingen tvivl om det. Jeg vil bestemt have Jon Rahm på det næste Ryder Cup-hold. »

Rahm sluttede sig til LIV på en aftale værd mellem £450-600 millioner i fem år. Europæiske Ryder Cup-spillere skal dog være medlemmer af DP World Tour i henhold til gældende regler, med bøder pålagt enhver spiller, der konkurrerer i en LIV-begivenhed. 

Da muligheden for, at Rahm skulle forlade PGA Touren for at slutte sig til LIV, blev mere en realitet, delte både Jordan Spieth og Tiger Woods deres tanker om situationen.

“Så det ville virkelig ikke være særlig godt for os generelt, for vi vil gerne spille mod de bedste spillere i verden, og det er hvad Jon er. Jeg ved, der har været nogle fyre, der har talt med ham. Jeg ved, at han måske vejer nogle beslutninger, måske ikke,” sagde Speith. "Jeg ved det virkelig ikke, så jeg vil ikke fornærme ham og sige, at han overvejer beslutninger, hvis han allerede ved, at han ikke er det, eller han er det. Det er på en måde lidt ude af min kontrol. Jeg kunne selvfølgelig tale på vegne af mere end 200 PGA Tour-spillere ved at sige, at vi virkelig håber, at han fortsætter med os. »

I mellemtiden sagde Woods, at han ville blive overrasket, hvis Rahm skiftede til LIV Golf: "Tingene har ændret sig og vil fortsætte med at ændre sig. Vores deadline kommer snart her, så der er mange bevægelige dele, mange forskellige ting sker meget hurtigt, fordi vi ved, du ved, jeg tror i dag er den første dag i december, vi har ikke ret meget tid . »

Da Rahm nu er medlem af LIV, ser det ud til, at McIlroy, Woods, Speith og resten af ​​PGA Touren bliver nødt til at finde ud af, hvordan man kommer videre fra dette betydningsfulde skift. Denne artikel dukkede først op på ENGELSK den https://www.express.co.uk/sport/golf/1843299/Rory-McIlroy-Jon-Rahm-LIV


.