Magic Keyboard, Mouse og Trackpad USB-C ville ankomme i foråret 2024, IPHONE ADDICT

Magic Keyboard, Mouse og Trackpad USB-C ville ankomme i foråret 2024

Apple forbereder nye versioner af Magic Keyboard, Magic Mouse og Magic Trackpad med en USB-C-port i stedet for Lightning-porten. Og hvis man skal tro på en lækage, vil det være i foråret 2024.

Magic Keyboard Touch ID 2

Mac-tilbehør ville skifte til USB-C i 2024

Oplysningerne kommer fra Instant Digital, en lækker på Weibo, som ofte har god information om Apple-produkter. Han Parle af USB-C-porten i stedet for Lightning-porten på Magic Keyboard, Magic Mouse og Magic Trackpad, men angiver ikke, om der vil være andre ændringer i programmet. Hvad angår det generelle design, bør man ikke forvente nogen ændringer, eller de vil være minimale. Designet af eksisterende modeller går tilbage til 2015. Vi kan stadig bemærke, at Apple lancerede et Magic Keyboard med Touch ID i 2021.

Det virkelige spørgsmål vil være, om Apple rent faktisk vil beholde det nuværende design af Magic Mouse. Lightning-porten er placeret under musen, hvilket forhindrer brugen af ​​den, mens den oplades. Det ville være bedre, hvis Apple satte USB-C-porten på forsiden, men det ville indebære en designændring.

Magic Mouse Retournee Charge

USB-C-porten findes allerede på mange Apple-produkter. De findes på alle nyere iPads og Macs. Den debuterede også på iPhone med iPhone 15 og på AirPods med AirPods Pro 2-revisionen.

Dette er også en mulighed for at minde om, at et nyligt rygte annonceret at Apple ville lancere M3 MacBook Air og ny iPad Pro/Air i begyndelsen af ​​2024. Lanceringen ville finde sted i marts. Vi skal derfor forvente, at USB-C-versionerne af Magic Keyboard, Magic Mouse og Magic Trackpad også vil være tilgængelige på samme tid.

Denne artikel dukkede op først d https://iphoneaddict.fr/post/news-379711-magic-keyboard-mouse-trackpad-usb-c-arriveraient-printemps-2024


.