Mercedes-chef Toto Wolff og familie godkendt, da FIA hurtigt dropper undersøgelsen | F1 | Sport

Mercedes-chef Toto Wolff og familie godkendt, da FIA hurtigt dropper undersøgelsen | F1 | Sport

En compliance-undersøgelse foretaget af FIA vedr Mercedes teamleder Toto Wolff og F1 Academy-chef Susie Wolff er blevet droppet efter beskyldninger om, at parret delte fortrolige oplysninger mellem dem.

Det globale styrende organ bekræftede, at de er "tilfredse, at FOMs compliance management-system er robust nok til at forhindre enhver uautoriseret videregivelse af fortrolige oplysninger", og at der ikke er "ingen igangværende undersøgelse".

"FIA kan bekræfte, at der ikke er nogen igangværende undersøgelse i form af etiske eller disciplinære undersøgelser, der involverer nogen person. Som regulator har FIA pligt til at opretholde integriteten af ​​global motorsport. FIA bekræfter sin forpligtelse til integritet og retfærdighed," lød en erklæring, der blev offentliggjort torsdag.

Det var blevet hævdet af magasinet Business F1, at teamchefer havde udtrykt bekymring over, at Wolffs diskuterede fortrolige detaljer om deres respektive arbejdsgivere. Alligevel kom alle ni Mercedes F1-rivaler senere ud og nægtede at indgive nogen klager til FIA.

En F1-erklæring i forlængelse af FIA's pressemeddelelse lød: "Vi bemærker den offentlige udtalelse fra FIA i aften, som ikke blev delt med os på forhånd.

"Vi har fuld tillid til, at påstandene er forkerte, og vi har robuste processer og procedurer, der sikrer adskillelse af information og ansvar i tilfælde af enhver potentiel interessekonflikt.

"Vi er overbeviste om, at intet medlem af vores team har givet nogen uautoriseret videregivelse til en teamleder og vil advare nogen mod at fremsætte uforsigtige og alvorlige påstande uden substans. »

Fru Wolff hævdede, at påstandene var "rodfæstet i intimiderende og kvindehadende adfærd" og stemplede dem som "grundløse". Mercedes-stjernen Lewis Hamilton viste sin støtte til sin chefs kone ved at dele hendes lange erklæring på hans sociale mediekanaler, mens resten af ​​nettet viste deres solidaritet gennem en koordineret erklæring, der læste: "Vi kan bekræfte, at vi ikke har indgivet nogen klage til FIA vedrørende påstanden om videregivelse af oplysninger af fortrolig karakter mellem en F1-holdleder og et medlem af FOM-personalet.

"Vi er glade og stolte over at støtte F1 Academy og dets administrerende direktør gennem vores forpligtelse til at sponsorere en deltager i vores leverancer fra næste sæson. »

Denne artikel dukkede først op på ENGELSK den https://www.express.co.uk/sport/f1-autosport/1843204/Mercedes-Toto-Wolff-Susie-Wolff-FIA-investigation-F1-news


.