Philippe Mbarga Mboa tilbage i Cameroun efter behandling i udlandet »

Philippe Mbarga Mboa tilbage i Cameroun efter behandling i udlandet »

Minister Philippe Mbarga Mboas tilbagevenden til Cameroun efter lægeevakuering i udlandet

Tilbage til Cameroun

Actualités Cameroun :: La communauté Bandjoun de Yaoundé prie pour Mbarga  Mboa, 73 ans :: Cameroon news

Philippe Mbarga Mboa, minister med ansvar for missioner ved republikkens præsidentskab, er tilbage i Cameroun. Fraværende siden november 2022 var han i udlandet til medicinsk behandling efter en hjertekar-ulykke.

Et vigtigt medlem af regeringen

Cameroun: le gouvernement camerounais satisfait du FODIAS 2017 | cameroon -report.com

Præsidentminister Paul Biya, Philippe Mbarga Mboa, nævnes jævnligt i forbindelse med den kontroversielle opsigelse af det Camerounske fodboldforbunds kontrakt med Le Coq Sportif.

Philippe Mbarga Mboa, minister med ansvar for missioner ved præsidentskabet for Republikken Cameroun, vendte tilbage til sit land efter at have været i udlandet til medicinsk behandling siden november 2022. Ministeren, også bankmand af uddannelse, havde været udsat for en hjertekar-ulykke i november 2022 hvilket havde tvunget ham til at blive interneret på Yaoundés centrale hospital før hans afrejse til udlandet. Mboa, der var ansvarlig for missioner til republikkens præsidentskab fra 22. august 2002 til 8. december 2004, nævnes ofte i forbindelse med det kontroversielle kontraktbrud mellem Cameroun Football Federation og Coq Sportif.