Jordskælv ved MRC: Mester Tamfu Richard blev afsat for hans støtte til Michèle Ndoki

 

Jordskælv ved MRC : Mester Tamfu Richard blev afsat for hans støtte til Michèle Ndoki

Barrister Tamfu Richard spends second night in prison – Mimi Mefo Info

Master Tamfu Richard udelukket fra MRC

Movement for the Renaissance of Cameroun (MRC) er under spænding. Under et møde ledet af pr. Maurice Kamto blev der truffet en radikal beslutning: Mester Tamfu Richard blev udelukket fra National Directory. Dette politiske jordskælv fandt sted onsdag den 7. juni 2023.

Maurice Kamto — Wikipédia

Anklagerne mod Master Tamfu

Richard, nationalsekretær med ansvar for reformen og moderniseringen af ​​staten og nøglekommunikatør for MRC, blev anklaget for at "angribe præsident Kamtos alder" og for åbent at støtte Michèle Ndokis kandidatur til partiets formandskab. En handling, som Kamto opfatter som en uacceptabel mistillid til ham.

Michele Ndoki - Wikipedia

Michèle Ndoki, en målrettet udfordrer

Ndoki, en dedikeret MRC-aktivist, reagerede på denne tumultariske situation den 20. maj 2023. Klar til at udfordre Maurice Kamto til præsidentposten for MRC, delte hun en kortfattet besked på sin Facebook-konto lørdag den 20. maj, hvor hun fordømte "fremskridtets fjender" inden for hans politiske formation.

Movement for the Renaissance of Cameroun (MRC) er under spænding. Under et møde ledet af pr. Maurice Kamto blev der truffet en radikal beslutning: Mester Tamfu Richard blev udelukket fra National Directory. Dette politiske jordskælv fandt sted onsdag den 7. juni 2023.

Richard, nationalsekretær med ansvar for reformen og moderniseringen af ​​staten og nøglekommunikatør for MRC, blev anklaget for at "angribe præsident Kamtos alder" og for åbent at støtte Michèle Ndokis kandidatur til partiets formandskab. En handling, som Kamto opfatter som en uacceptabel mistillid til ham.

Ud over sin udelukkelse blev Mester Tamfu fjernet fra partiets kommunikationsteam med en advarsel om, at han kunne blive stillet for Disciplinærrådet for "brud på reservepligt og loyalitet".

Ndoki, en dedikeret MRC-aktivist, reagerede på denne tumultariske situation den 20. maj 2023. Klar til at udfordre Maurice Kamto til præsidentposten for MRC, delte hun en kortfattet besked på sin Facebook-konto lørdag den 20. maj, hvor hun fordømte "fremskridtets fjender" inden for hans politiske formation.

Med beslutsomhed skriver hun: "Jeg er en kandidat til formandskabet for Bevægelsen for Renæssancen af ​​Cameroun, jeg forbereder sammen med dem, der tror på vores projekt, den smukkeste konkurrence i dets historie fra den 4. november. Hans beslutsomme ord lyder som en politisk krigserklæring. Hun lover at forblive uforstyrret over for intern turbulens: "Lad dem fortsætte med at larme, vi skal ingen vegne! Og de har det sjovt, vi vil endda vinde. »

Kun tiden vil vise, hvordan denne situation vil udspille sig i MRC, og hvem der i sidste ende vil overtage ledelsen af ​​partiet. En ting er sikkert, de kommende måneder bliver afgørende for politisk uddannelse.