Fremme af homoseksualitet på Canal+: Medieobservatoriet og Camerounian CNC i spørgsmål

Fremme af Homoseksualitet om Canal+: Medieobservatoriet og Camerounian CNC i spørgsmål

Télévision : Canal + révise ses prix à la hausse - News du Cameroun

Medieobservatoriet og CNC står over for alvorlige anklager

Ifølge indiskretioner søger det Camerounske Kommunikationsministerium at afklare den påståede fremme af homoseksualitet af visse tv-kanaler i den franske Canal+-pakke. Situationen, der blev fordømt af Camerounians, blev afsløret onsdag den 7. juni 2023 på ForYou Media Africa tv-kanalen af ​​udgivelsesdirektøren for den anden månedlige "Le Cactus", Albert Anatole Ayissi.

Albert Anatole Ayissi - Mali: État-Major du G5 Sahel. Un SDF au Sahel ? -  YouTube

Albert Anatole Ayissi: en bøn om medieansvar

Ayissi, der er skandaliseret over det Nationale Medieobservatoriums passivitet, anklager denne centrale tjeneste i det Camerounske Kommunikationsministerium for at ignorere den påståede promovering af homoseksualitet af Canal+ og andre vestlige kanaler. Han udtrykte også forargelse over observatoriets påståede uvidenhed om de reklamer, der promoverer homoseksualitet, der oversvømmer hjem i Cameroun.

Au Cameroun, un nouveau texte de loi adopté par l'Assemblée nationale

Camerounsk lov og homoseksualitet

Artikel 347 i den Camerounske straffelov fordømmer og straffer seksuelle forhold mellem mennesker af samme køn, der anses for at være i strid med vaner og skikke hos de mere end 250 etniske grupper, der befolker Cameroun. Stillet over for denne situation stiller Ayissi spørgsmålstegn ved National Council of Communication (CNC) om regulering af medierne og respekten for principperne for etik og journalistisk deontologi.