Vold i hjemmet i Grau-du-Roi: 1 hund griber ind til forsvar for offeret

 

Vold i hjemmet i Grau-du-Roi (i Frankrig): En hund griber ind til forsvar for offeret

Le Grau-du-Roi, en lille by i Gard, var scene for en begivenhed, der mildest talt var overraskende. En ferie, der blev til et mareridt for en kvinde, der blev offer for vold i hjemmet, indtil hans hunds uventede indgriben ændrer spillet.

1. En ferie, der er gået galt

Violences conjugales au Grau-du-Roi (en France) Un chien intervient en défense de la victime
illustrative billede.

 

Disse ferier skulle være et øjebliks afslapning for dette par fra Belfort. De tog dog en dramatisk drejning, da den 44-årige mand udøvede vold i hjemmet. Så snart han ankom til en campingplads i Grau-du-Roi, hengav han sig til overdrevent alkoholforbrug. "Du drikker hele dagen og så slår du Madame," opsummerer rettens præsident, Jean-Michel Pérez.

2. En genganger i retten

Den pågældende mand er ikke ukendt af retsvæsenet. Han har 5 domme til gode, nogle af dem for alkoholrelaterede problemer. Sagen blev dømt i øjeblikkelig fremkomst, i en tilstand af juridisk recidiv for vold mod sin kæreste. "Daglige ydmygelser og reduktion af Madame til en situation", beklager ofrets advokat, mester Florence De Prato.

3. Anklagerens anke om beskyttelse

 "Desværre holder vold i hjemmet ikke ferie," husker viceanklageren. "Vi skal straffe, men også beskytte," tilføjer han. Dommeren ved den offentlige anklagemyndighed i Nîmes anmodede om en dom på 24 måneder, hvoraf 12 blev betinget på betinget fængsel i to år.

4. En hunds heroiske indgriben

Angleterre : une femme enceinte sauvée par son chien - Magicmaman.comUnder disse ferier i Grau-du-Roi og de to voldsscener den 8. og 12. maj greb parrets hund ind til forsvar for sin elskerinde under et angreb. Han bed ledsageren i maven for at få ham til at give slip.

5. Rettens dom

Retten besluttede at gå ud over rekvisitionerne ved at idømme den voldelige ledsager 3 års fængsel inklusive to i fængsel. "Denne mand, jeg forsvarer, er klar over handlingernes alvor og fortryder dybt, hvad han fik sin partner til at udholde", understregede forsvarsadvokaten, mester Alexandre Barakat.

Kampen mod vold i hjemmet er en prioritet for retshåndhævelse og retfærdighed. Denne sag fremhæver vigtigheden af ​​årvågenhed og indgriben, uanset hvor uventet det end er, for at sætte en stopper for disse dramatiske situationer.