Francis Ngannou: Den Camerounske mester forpligter sig til Professional Fighters League (PFL)

Francis Ngannou PFL: Den Camerounske mester slutter sig til Professional Fighters League.

 

Den berømte Camerounske MMA fighter, Francis Ngannou, annoncerede sit engagement i Professional Fighters League tirsdag. (PFL). Denne bemærkelsesværdige overgang giver ham muligheden for at kæmpe i både boksning og blandet kampsport, hvilket leverer et spændende nyt kapitel til hans allerede imponerende karriere.

 

1. Den tumultariske start på UFC

for fire måneder siden, Francis Ngannou, dengang 36 år gammel og indehaver af sværvægtsbæltet, forlod med et brag UFC, den mest magtfulde MMA-liga. Denne afgang var motiveret af en uenighed om hans og de andre kæmpere i organisationen. Francis Ngannou

2. Ngannou finder et nyt hjem i PFL

Francis Ngannou ser ud til at have opnået de garantier, han ønskede, inden for PFL, en organisation, der har mangedoblet glans og mediestunt i de seneste uger for at dukke op i landskabet i de forskellige MMA-ligaer. Med PFL vil Ngannou deltage i en boksekamp i 2023 og vil vende tilbage for at kæmpe i MMA i sin nye liga i 2024. Francis Ngannou rejoint le Professional Fighters League (PFL), 4 mois après  son départ de l'UFC - Camerounactuel

3. En mere indflydelsesrig rolle inden for PFL

Udover sine fremtidige kampe påtager Ngannou også en mere indflydelsesrig rolle i organisationen. Han blev medlem af organisationens rådgivende råd for at repræsentere kombattanternes interesser og præsident for dens afrikanske afdeling. Dens mission vil være at opdage nye krigere og organisere begivenheder i 2025 på det afrikanske kontinent.

4. PFL fejrer underskrivelsen af ​​Francis Ngannou

PFL pralede på deres Instagram-konto, at de har gennemført "den dyreste og vigtigste underskrift i MMA-historien". Denne meddelelse fulgte efter andre anerkendte signaturer, såsom influenceren og fighteren Jake Paul og den franske fighter Cédric Doumbé.

5. PFL: En kort oversigt

Image

Grundlagt af Donn Davis i 2017, efter at den tidligere World Series of Fighting (WSOF)-liga blev omstruktureret i 2012, blev PFL-organisationen lanceret i 2018 og har konkurreret siden Dana Whites almægtige UFC. . Denne MMA-liga tilbyder en regulær sæson mellem ti kæmpere af samme vægtkategori, med en titel på spil i slutningen af ​​slutspillet. Kampene i PFL foregår i tre runder, og vinderen opnår point, pyntet med en bonus i tilfælde af KO eller submission.

 

Den tidligere UFC-sværvægtsmester Francis Ngannou har nu et nyt hjem på Professional Fighters League (PFL). Det bliver helt sikkert en spændende ny æra for Ngannou og PFL, og vi ser frem til at se, hvordan det udvikler sig i de kommende år. For mere information om Francis Ngannou og hans karriere, klik her.