Google Artificial Intelligence: En stor forstyrrelse for onlinepubliceringsindustrien

Sidste onsdag på sin årlige udviklerkonference i Mountain View, Californien, annoncerede Google en række nye funktioner. Disse omfatter innovative skriveværktøjer til Gmail og fordybende vejledninger i Google Maps. Den mest fremtrædende udmelding er dog den, der har fået mindst opmærksomhed uden for tekniske kredse. Faktisk planlægger Google at revolutionere den måde, den præsenterer søgemaskineresultater på ved at bruge kunstig intelligens (AI).

1. Hvad er Googles generative kunstige intelligens ?

Google devrait dévoiler sa réponse au défi de l'intelligence artificielle de Microsoft dans le domaine de la recherche | Zonebourse

Google har afsløret, hvordan det planlægger at bruge generativ AI i søgemaskineresultater, en funktion, der endnu ikke er rullet ud til offentligheden. Generativ AI fungerer i det væsentlige ved at "læse" alt tilgængeligt på det åbne web og bruger denne information til at formulere svar på spørgsmål i en samtaletone. cet artiklen forklarer i detaljer, hvordan generativ AI fungerer.

2. Hvordan vil dette påvirke online forlagsbranchen?

Chapitre 6. Élémentaire, mon cher Watson | Cairn.info

Den største udfordring for onlinepubliceringsbranchen er, at Google i det væsentlige skaber svar på komplekse spørgsmål ved hjælp af alt det tilgængelige indhold på det åbne web. Google-søgebrugere behøver dog ikke længere at besøge de sider, der faktisk indeholder disse oplysninger. Dette kan have ødelæggende konsekvenser for onlineudgivere, som er afhængige af besøg på deres websted for at generere annonceindtægter og abonnementer.

3. En dybtgående forandring for onlineudgivere

 

Denne ændring kan have ødelæggende virkninger for online-udgivere, herunder etablerede forretninger som The New York Times og Forbes, såvel som uafhængige forfattere og journalister, der udgiver på platforme som Substack og Twitter. Spørgsmålet er, om kildelinkene, som Google planlægger at inkludere sammen med sine AI-genererede svar, rent faktisk vil modtage klik.

4. Problemet med "hallucinationer"

Google, Facebook et... Montréal, les trois pôles de l'intelligence artificielle | LesAffaires.com

Kritikere af AI hævder, at denne teknologi kan generere falsk information eller "hallucinationer", hvor AI opfinder svar eller dokumenter for at sikkerhedskopiere sine fejl. På trods af disse bekymringer ser det ud til, at kunstig intelligens vil have en betydelig indflydelse på, hvordan folk forbruger information.

5. Hvornår sker ændringen?

 

Det er endnu ikke klart, hvornår Google vil lancere denne nye funktion. Virksomheden sagde, at det vil begynde at teste funktionen i de kommende uger. Men med den voksende popularitet af konkurrenter som ChatGPT, er det usandsynligt, at Google vil forsinke implementeringen af ​​denne innovation.

 

Googles nye funktion, baseret på kunstig intelligens, vil sandsynligvis forårsage en reel revolution i online-publiceringsbranchen. Mens brugere sandsynligvis vil drage fordel af mere præcise og personlige svar på deres spørgsmål, vil onlineudgivere stå over for en stor udfordring. De bliver nødt til at finde nye måder at drive trafik til deres websteder og tjene penge på deres indhold, efterhånden som Google fortsætter med at absorbere en stadig større del af onlinesøgemarkedet.