Josey erklærer sin kærlighed til Serey Die: "8 år, hvor du og jeg har været sammen"

Josey erklærer sin kærlighed til Hoved dø : "8 år, hvor du og jeg har været sammen"

 

Den ivorianske sangerinde Josey bevægede offentligheden under sin koncert i Palais de la Culture i Abidjan ved offentligt at erklære sin kærlighed til Serey Die, hendes partner gennem otte år. Under sit show ønskede hun at udtrykke sin taknemmelighed over for ham og huskede, at før de mødtes, troede hun ikke, at hun kunne få børn.

Josey og Serey Die har to børn sammen, to super smarte drenge, fra deres otte år lange forhold. Sangerinden understregede, at hendes partner er en fantastisk mand, og at hun sætter stor pris på ham for hans evne til at påtage sig deres forhold offentligt. Hun præciserede også, at hun er sammen med Serey Die for kærlighed og ikke for hans penge.

Joseys kærlighedserklæring til Serey Die blev bredt omtalt af medierne og vakte beundring hos fans. Sidstnævnte roste parrets ægte kærlighed og loyalitet og ønskede, at deres forhold skulle vare evigt.

Josey er en ivoriansk sanger, meget populær blandt offentligheden. Hun startede sin musikalske karriere i 2007 og har siden udgivet flere succesrige albums. Hun har også vundet adskillige priser, herunder bedste kvindelige kunstner i Vestafrika ved Afrimma Awards i 2017.

Ud over sin musikkarriere er Josey også stærkt involveret i velgørenhedsarbejde. Hun oprettede en fond til at hjælpe syge og dårligt stillede børn i Côte d'Ivoire.

Joseys offentlige kærlighedserklæring til Serey Die vakte offentlig beundring for parrets oprigtighed og loyalitet. Fans ønskede, at deres forhold ville vare evigt. Josey er en populær ivoriansk sangerinde, som også er engageret i velgørenhedsarbejde for at hjælpe syge og underprivilegerede børn.

Derudover har Joseys kærlighedserklæring til Serey Die skabt mange reaktioner på sociale netværk. Fans hyldede den ægte kærlighed og båndet mellem de to kunstnere, som formåede at blive sammen på trods af livets udfordringer.

Kærlighed er et tilbagevendende tema i Joseys musik. Hun skrev flere romantiske sange, der rørte hendes fans hjerter. Hendes bløde og melodiøse stemme samt hendes inspirerende tekster har gjort hende til en af ​​de mest populære kunstnere i Côte d'Ivoire og i hele Vestafrika.

Udover sin musik er Josey også meget aktiv på sociale medier. Hun deler regelmæssigt billeder og videoer af sit personlige liv, sceneoptrædener og velgørende aktiviteter. Hun har et stort fællesskab af fans, som støtter og følger hende tæt på alle hendes platforme.

Denne kærlighedserklæring vakte mange følelser blandt sangerens fans. Denne offentlige erklæring viste, hvor forenet parret er og forstærkede den beundring, som offentligheden har for dem. Josey er en talentfuld og velgørende kunstner, som er højt anset i Côte d'Ivoire og i hele Vestafrika.

Det skal også bemærkes, at Joseys kærlighedserklæring til Serey Die inspirerede mange fans til at udtrykke deres kærlighed til deres egne partnere på sociale medier. Joseys oprigtighed og autenticitet rørte mange mennesker, som så i hende en rollemodel i spørgsmål om kærlighed og loyalitet.

Josey og Serey Dies kærlighedshistorie har også været genstand for fascination for fans. Parret betragtes ofte som et af de stærkeste og mest autentiske på den ivorianske musikscene. Fans har fulgt deres forhold i mange år og var begejstrede for at se Joseys offentlige kærlighedserklæring til Serey Die.

Joseys engagement i velgørenhed er også blevet rost af mange mennesker. Fonden hun skabte for at hjælpe syge og underprivilegerede børn i Côte d'Ivoire vidner om hendes store hjerte og hendes ønske om at give håb og hjælp til mennesker i nød.

Afslutningsvis har Joseys kærlighedserklæring til Serey Die fået mange positive reaktioner fra hans fans, som har rost parrets autenticitet og loyalitet. Josey er ikke kun en talentfuld kunstner, men hun er også engageret i velgørende værker, hvilket vidner om hendes store generøsitet og hendes ønske om at hjælpe andre. Hendes musik og hendes engagement har inspireret mange mennesker og gjort hende til et sandt ikon i Côte d'Ivoire og i hele Vestafrika.

30 kærlighedsbeskeder til valentinsdag 2023