"Google løfter sløret for Bard, dens AI-chatbot for at konkurrere med ChatGPT. »

"Google løfter sløret for Bard, dens AI-chatbot for at konkurrere med ChatGPT. »

 

"Google løfter sløret for Bard, dens AI-chatbot for at konkurrere med ChatGPT. »

Google har annonceret lanceringen af ​​sin nye AI-chatbot, Bard, som har til formål at konkurrere med ChatGPT.

Bard vil først blive testet af en lille gruppe brugere, før den rulles ud til den brede offentlighed i de kommende uger.

Bard blev bygget på Googles eksisterende sprogmodel, Lamda, som er så menneskelig i sine svar, at ingeniører beskrev den som lydhør. Googles administrerende direktør Sundar Pichai skrev i et blogindlæg, at "Bard søger at kombinere bredden af ​​verdens viden med kraften, intelligensen og kreativiteten i vores store sprogmodeller. »

« Google dévoile Bard, son chatbot IA pour rivaliser avec ChatGPT. » TELES RELAY
"Google løfter sløret for Bard, dens AI-chatbot for at konkurrere med ChatGPT. » TELES RELÆ

 

Nye AI-værktøjer til Googles søgemaskine blev også annonceret. Sundar Pichai sagde, at han ønsker, at Googles AI-tjenester skal være "dristige og ansvarlige", men forklarede ikke, hvordan Bard ville blive beskyttet mod at sende skadeligt eller misbrugende indhold.

AI-chatbots er designet til at besvare spørgsmål og finde information ved hjælp af information, der er tilgængelig på internettet som en vidensbase, hvilket giver anledning til bekymring om tilstedeværelsen af ​​stødende materialer eller misinformation. Bard vil i første omgang køre på en "letvægts" version af Lamda for at reducere strømkravene og give flere brugere mulighed for at bruge den samtidigt.

Googles meddelelse kommer, da Microsoft ser ud til at være på nippet til at integrere AI-chatbot ChatGPT i sin Bing-søgemaskine, efter en investering på flere milliarder dollar i virksomheden bag ChatGPT, OpenAI.

« Google dévoile Bard, son chatbot IA pour rivaliser avec ChatGPT. » TELES RELAY
"Google løfter sløret for Bard, dens AI-chatbot for at konkurrere med ChatGPT. » TELES RELÆ

 

ChatGPT kan besvare spørgsmål og stille forespørgsler i tekstform ved hjælp af information tilgængelig på internettet i 2021, og kan også generere taler, sange, marketingtekster, nyhedsartikler og elevarbejde.

Det ultimative mål med chatbots er at erstatte weblinksider med et endegyldigt svar i onlinesøgning, siger eksperter. Sundar Pichai sagde, at folk bruger Google Søgning til at stille mere komplekse spørgsmål end før, og AI kan være nyttig til at syntetisere idéer til spørgsmål uden øjeblikkelige faktuelle svar. "Snart vil du se AI-drevne funktioner i søgning, der destillerer kompleks information og flere perspektiver til letforståelige formater.

« Google dévoile Bard, son chatbot IA pour rivaliser avec ChatGPT. » TELES RELAY
"Google løfter sløret for Bard, dens AI-chatbot for at konkurrere med ChatGPT. » TELES RELÆ

 

Implementering af chatbots til onlinesøgning kommer dog også med udfordringer og begrænsninger. Chatbots bør programmeres til at forstå brugerforespørgsler og give nyttige og præcise svar. Dette kræver en betydelig mængde data for at tilføre dyb læring og omhyggelig programmering for at undgå fejl og skævheder.

Derudover kan chatbots stadig være begrænset i deres evne til at forstå nuancerne og forviklingerne af brugerspørgsmål. De kan også være sårbare over for manipulation og misinformation, da de kan sprede vildledende eller partisk information.

På trods af disse udfordringer fortsætter chatbots med at vokse og forbedre sig, og det er sandsynligt, at vi vil se mere og mere brug af AI i onlineforskning, efterhånden som teknologierne udvikler sig. Det ultimative mål er at give brugerne hurtigere, mere præcise og mere nyttige svar, som kan forbedre deres onlineoplevelse og hjælpe dem med at finde det, de leder efter mere effektivt.

Xnxx: "10 teknikker til at forstørre penis"