Rachel Maddow frygtede, at COVID-19 'måske dræbte' sin partner - folk

0 4

MSNBC-anker Rachel Maddow vendte tilbage til luftbølgerne torsdag aften med en dyster åbenbaring: Hendes mangeårige partner Susan Mikula har kæmpet med COVID-19, og på et tidspunkt frygtede de, at virussen "måske dræber hende."

Udsendelse fra hendes hjem, hvor hun har været i karantæne i næsten to uger, beskrev Maddow Mikula, 62, som ”centrum for mit univers” og mindede om, hvordan hun bekymrede sig for, at hun kunne miste hende.

”Susan har været syg med COVID de sidste par uger, og på et tidspunkt troede vi virkelig, at der var en mulighed for, at det kunne dræbe hende,” sagde Maddow. "Og det er derfor, jeg har været væk."

Maddow, 47, sagde, at hun har testet negativt for virussen, men har været i karantæne.

”Hun er blevet sygere og sygere, mens jeg forsøgte at passe på hende, mens jeg stadig var fysisk adskilt fra hende,” sagde Maddow om Mikula. ”Pointen er, at hun har det godt. Hun er ved at komme sig. Hun er stadig syg, men hun vil være okay, og vi er ikke længere bange, som vi var. ”

Maddow, en indfødt i Castro Valley og Stanford grad, havde været ude af luften siden 6. november, da hun tweetede, at en af ​​hendes "tæt kontakt" testede positivt for coronavirus. På det tidspunkt uddybede hverken Maddow eller MSNBC erklæringen. Ankeret skrev, at hun ville være "hjemme i karantæne, indtil det er sikkert for mig at være tilbage på arbejde uden at sætte nogen i fare."

Maddow, værten for MSNBCs mest sete show, sendte torsdagens udsendelse inde fra hendes hjem og stødte på nogle tekniske problemer og afviste sin mangel på makeup, inden hun udlagde deres coronavirus-oplevelse. Hun fortsatte med at bede seerne om at være i sikkerhed denne feriesæson.

Denne artikel optrådte først (på engelsk) på https://www.mercurynews.com/2020/11/20/rachel-maddow-feared-that-covid-19-might-kill-her-partner/

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.