xnxx: Her er alle de ting, du absolut har brug for at vide, før du har sex

0 2

xnxx: Her er alle de ting, du absolut har brug for at vide, før du har sex

 

At have sex for første gang kræver et minimum af forberedelse. Her er alle de ting, du absolut har brug for at vide, før du starter!

Uanset om du er i et seriøst forhold eller bare vil tage det til det næste niveau, skal sex for første gang komme med en hel del stress. Det er ikke let at gå i gang med en sådan oplevelse uden at være nervøs, da det er et spørgsmål om at hoppe ind i det ukendte. Men hvis du er meget ængstelig, kan det også betyde, at du endnu ikke er klar til din første seksuelle oplevelse. Så tænk grundigt over, før du tager handling. Men for at gøre denne første gang helt magisk, intet bedre end et minimum af forberedelse. Så her er alle de ting, du absolut har brug for at vide, før du sover hos nogen for første gang.

Tre døde i ugandiske protester efter arrestationen af ​​Bobi Wine

Vælg stedet godt

kredit:
Kredit: Gettyimages

Selvom vi sjældent tænker over stedet, inden vi går i gang med det, er det ikke desto mindre ekstremt vigtigt at vælge det samvittighedsfuldt. Det skal faktisk være et sted, hvor du vil føle dig godt tilpas. Vi undgår derfor at have sex for første gang derhjemme, hvis vi stadig bor hos vores forældre eller i en værelseskammerat. Grunden ? Udeluk enhver mulighed for at blive overrasket eller afbrudt. Således er en første seksuel oplevelse allerede meget stressende i sig selv, da det er første gang, at vi vil være så sårbare over for nogen. Det er derfor bedre at være rolig (e) inden du tager handling. Vælg et behageligt sted og undgå især offentlige steder. Det er ulovligt!

Glem alt, hvad du allerede ved om sex

kredit:
Kredit: Gettyimages

I dag diskuteres seksualitet i mange film og serier. Men der er andre platforme, som du sandsynligvis har hørt om det før, såsom i radioen eller gennem podcasts. Men når du beslutter dig for at tage springet, er det vigtigt, at du ikke henviser til disse eksempler på D-Day. Så prøv ikke at have høje forventninger i tankerne, da seksuelle oplevelser varierer fra person til person. Frem for alt er det sjældent, at det viser sig nøjagtigt som vi havde planlagt. Og hvis ting ikke nødvendigvis er gode, er det okay. Den første gang er normalt ikke den, vi husker.

Vælg en partner, som du har tillid til

kredit:
Kredit: Gettyimages

Vi vil virkelig insistere på dette punkt. At have sex for første gang er imponerende nok uden at have pres fra en partner, som du ikke vil være fortrolig med. Vælg ham / hende omhyggeligt, så denne oplevelse går så godt som muligt. Ligeledes må du ikke starte for at behage den, der deler dit liv. Du skal være helt sikker på dig selv, før du tager handling, så din første gang bliver mindeværdig af alle de rigtige grunde. Og hvis du endelig føler, at du ikke er klar under indledningen, tøv ikke med at sige stop. Det er også legitimt!

Eudoxie Yao antænder lærredet med næsten nøgne fotos

Planlæg alle metoder til prævention

kredit:
Kredit: Gettyimages

Der bryder vi igen døre, men det er meget vigtigt at gå dækket ud. Hvis der er risiko for graviditet med din partner, skal du finde ud af om prævention. Og uanset hvad der sker, skal du bruge kondom, selvom du kun holder dig til oralsex. Tag ikke den mindste risiko og endnu mere for din første gang. Det ville være en skam at forkæle en sådan stor oplevelse ved at være hensynsløs.

Kommuniker med din partner

kredit:
Kredit: Gettyimages

Selvom din partner heller ikke har nogen erfaring inden for dette område, er det vigtigt at kommunikere med ham / hende både om dine ønsker, men også om dine grænser. Det er naturligt, at du har frygt, og at du ikke vil prøve bestemte ting, især for første gang. Så tøv ikke med at diskutere det med din partner og fortæl ham / hende, hvis der er nogen steder, du ikke vil have ham / hende til at røre ved. At tale om det vil frigøre presset!

Prøv at nyde øjeblikket

kredit:
Kredit: Getty Images / Laetizia Haessig / EyeEm

Selvom nervøsitet naturligvis vil tage over, skal du undgå at lægge pres på dig selv og tænke på, hvad du laver, eller hvordan din krop ser ud. Ikke let at opnå, men det er en af ​​de betingelser, der giver dig mulighed for virkelig at nyde øjeblikket og den glæde, som din partner giver dig i dette så intime øjeblik. Det er faktisk usandsynligt, at han / hun er fokuseret på dine fejl. Tværtimod! Træk vejret dybt og lad dig gå. Og for altid flere råd,

Véronique Genests angreb mod Joe Bidens sejr, som irriterede internetbrugere

Skriv en kommentar