Sådan rengøres din Mac - Tips

0 7

Sidst opdateret den takket være * * _Francis_
.

Har din Mac været i tomgang i nogen tid? Dette sker ret almindeligt, og det er ikke nødvendigvis fordi han ældes eller er beskadiget, hans harddisk kan være fuld! Inden du går ud for at købe en ny, skal du prøve at rydde op lidt og frigøre noget plads på dit drev. Her er flere tip, der hjælper dig med at tømme harddisken for unødvendige filer og give din Mac en ansigtsløftning.

Slet ubrugte apps

Fjern først alle unødvendige eller duplikative tredjepartsapplikationer, du kan også fjerne de applikationer, der følger med din Mac, hvis du ikke bruger dem; iMovie, iPhoto, GarageBand, de optager meget plads på din disk, og der er ingen mening med at beholde dem, hvis du ikke har brug for dem. Hvis du ikke er helt sikker på, at du aldrig får brug for bestemte applikationer igen, skal du sørge for at have midlerne til at geninstallere dem i fremtiden, bare i tilfælde….

For proceduren, se vejledningen, der forklarer hvordan man afinstallerer software på Mac.

Upload din video

"FAQ: Sådan rengøres din Mac"

Brugte rumstyringsprogrammer

Der er flere programmer, der giver dig mulighed for at "visualisere" det rum, dine filer tager på din harddisk, ved hjælp af en 3D-forhåndsvisning eller f.eks. Med farveblokke. Takket være dette vil du kunne se, om disse filer er nyttige for dig eller ej, hvis du kan slette dem, komprimere dem (arkivering) eller gemme dem eksternt:

Arkiver dine filer

Det kræver lidt organisering, men når du har mange filer, skal du overveje at arkivere dem, du ikke længere bruger. For at det er meget simpelt, skal du bare højreklikke på din mappe eller din fil for at komprimere, og du vælger "Opret et arkiv med (din fil)" eller "Komprimer (din fil)". Der oprettes derefter en ZIP-fil, du skal kun gemme den på din computer eller overføre den til et eksternt drev eller for eksempel til din sky!

Ryd midlertidige filer og cacher fra din Mac

I ældre versioner af Mac OSX kører systemet automatisk vedligeholdelsesscript om natten, når computeren er slukket. Det rengøres derfor ikke regelmæssigt. På den anden side har du applikationer, der kan hjælpe dig med at udføre denne vedligeholdelse mere regelmæssigt. onyks er en af ​​dem. Vær dog forsigtig med at bruge den version af Onyx, der svarer til din installerede version af Mac OS.

Se også disse sider afhængigt af den pågældende Mac OS eller OS X-version:

Du kan også gøre dette manuelt i Finder / Programmer / Hjælpeprogrammer / Terminal. Når du er i terminalen, skal du skrive:

sudo periodisk dagligt ugentligt månedligt

bekræft derefter med Enter-tasten. Du bliver bedt om din administratoradgangskode, udfyld den og vent på, at dit system gør følgende. Luk terminalen, når vedligeholdelsen er afsluttet.

Slet dine gamle iOS-sikkerhedskopier

Din iPhone eller iPad udfører automatiske sikkerhedskopier, når du tilslutter den, dine gamle sikkerhedskopier bliver derefter unødvendige ... Sådan slettes de:

Tøm visse filer regelmæssigt

Opmærksomhed : Glem ikke at tømme papirkurven regelmæssigt for at validere dine sletninger og spare endnu mere plads !!

Denne artikel optrådte først på https://www.commentcamarche.net/faq/42349-comment-nettoyer-son-mac

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.