Elfenbenskysten: når den politiske krise eksporteres til frimurerne - Jeune Afrique

0 116

Hamed Bakayoko, i januar 2020 i Abidjan.

Hamed Bakayoko, i januar 2020 i Abidjan. © Luc Gnago / REUTERS

Bag kulisserne øges spændingerne i Grand Lodge of Côte d'Ivoire (GLCI), hvis stormester er Hamed Bakayoko. Her er grundene.


Flere frimurere inden for GLCI, den største frimurerlydighed med 40 hytter og omkring 2 medlemmer, bebrejder deres stormester Hamed Bakayoko (premierminister og forsvarsminister for Elfenbenskysten) ikke i broderskabet at støtte oppositionens ledere - især dem fra Det Demokratiske Parti Côte d'Ivoire (PDCI) og Unionen for Demokrati og Fred i Elfenbenskysten (UDPCI) .

Forkastet

Denne artikel optrådte først på https://www.jeuneafrique.com/1076853/politique/cote-divoire-quand-la-crise-politique-sexporte-chez-les-francs-macons/?utm_source=jeuneafrique&utm_medium=flux- rss & utm_campaign = rss-stream-young-africa-15-05-2018

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.