Mozambique mod Cameroun: De ukuelige løver fortærer mambaerne! Lad os tale fodbold 237

0 53

Efter deres strålende sejr (4-1) i første etape måtte Les Lions Indomptables fortsætte og frem for alt bekræfte deres gode form på mozambikisk jord i disse kvalifikationer til CAN, der finder sted i 2022.

Toni Conceicaos beskyttere havde ikke meget kontrol fra kickoffet. Starten af ​​kampen var en smule til fordel for Mozambicans, der endda fik et straffespark i det 21. minut, der blev indrømmet af Jérôme Onguene, heldigvis for vores løver, den mozambikanske angriber Reginaldo Faife savner målet og undlader ikke at åbne scoringen for Mambas drenge. De 5 gange afrikanske mestre tager derefter kontrol over kampen og åbner scoringen i kølvandet på Vincent Aboubakar, godt placeret i området, der mesterligt modtager centrum af Moumi Ngamaleu og korsfæster den mozambikanske målmand , 1-0 til fordel for Cameroun.

Mozambikanerne vender tilbage i anden halvdel med bedre intentioner, men kan ikke finde nettet, hvilket ikke er tilfældet for vores løver, der fordobler markeringen i det 73. minut af spillet takket være Serge's 1. valgmål. Tabekou på en ny assist fra Moumi Ngamaleu bestemt i god form. 2-0 for Cameroun, som stadig næsten indløste, hvis Stanley Ratifo ikke gik glip af det uundgåelige i det 77., alene foran mål efter en strejke afvist af André Onana. En stor sejr til sidst for de ukuelige løver, der fortsætter og beroliger sig ved den offensive plan i slutningen af ​​denne dobbeltkonfrontation mod Mozambique ved at score 6 mål. Vi skal også bemærke comebacket af Vincent Aboubakar, der scorede 3 mål i de to kampe, hvilket bragte sit samlede antal nationale mål til 23 og den fine præstation af Moumi Ngamaleu, en afgørende dobbeltspiller. De ukuelige løver er først i gruppe F med 10 point, efterfulgt af Mozambique med 4 point, i afventning af mødet mellem Kap Verde 3. med 3 point og Rwanda sidst med 1 point.

Ændringer for løver under spillet

61. "
- Afgang fra Njie
- Indgang af Serge Tabekou

74. "
- Frigivelse af Martin Hongla
- Indgang til Toko Ekambi

74. "
- Frigivelse af Aboubakar Vincent
- Indgang af Stéphane Bahoken

82. "
- Afgang fra Ngamaleu
- Indgang til Macky Bagnack

82. "
- Afgang fra Castelleto
- Indgang af Christian Bassogog

12


Denne artikel optrådte først på http://parlonsfoot237.com/2020/11/16/mozambique-vs-cameroun-les-lions-indomptables-devorent-les-mambas/

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.