Xbox Series X: nogle konsoller slukkes når som helst

0 90

Microsoft Xbox Series X

For hver ny generation af elektroniske enheder, dens andel af problemer. Det er uundgåeligt, da disse produkter er komplekse. I dag er det Xbox Series X, der taler om det, og ikke af gode grunde.

Vi ved alle, hvor frustrerende det kan være at modtage et nyt videospil, installere det og starte det kun for at indse inden for et sekund eller så, at serverne ikke holder op, eller spillet lider af mange og forskellige ustabiliteter. Dette ødelægger spillerens oplevelse fuldstændigt. Når det er sagt, med det helt nye Xbox Series X de microsoft, det er ikke de spil, der er tale om, men selve konsollen.

Xbox Series X-lukning uventet

I en række offentliggjorte indlæg på fora Microsoft hjælper, nogle nylige Xbox Series X-ejere rapporterer, at deres konsol lukkes når som helst. Ofte på det værste tidspunkt, selvfølgelig. Efter sigende, når de forsøger at indlæse et spil, slukkes konsollen direkte efter ca. 5-10 sekunder. Nogle spillere har forsøgt at geninstallere spillet ved at udføre en fabriksindstilling, desværre til ingen nytte.

Klandre det for næste generations spil?

Når det er sagt, synes en allerede meget populær diskussion især at pege fingre på to spil. Disse ville være Assassin's Creed Valhalla og den seneste Call of Duty. Det ser ud til, at tidligere generation af Xbox-titler ikke har problemer med at indlæse. Og kun disse spil ville forårsage problemer og tvinger Xbox Series X til at genstarte.

Nogle har antydet, at problemet kan være med placeringen af ​​selve Xbox Series X. Hvis konsollen er placeret på stof, er det muligt, at stoffet bliver overophedet, hvilket får systemet til at lukke ned. Eller konsollen kunne have været beskadiget under transport, hvilket nu forårsager disse problemer. Under alle omstændigheder har Microsoft endnu ikke officielt kommunikeret om emnet. Med andre ord, hvis du har bestilt din Xbox Series X, eller hvis du allerede har haft det for den sags skyld, vil du holde øje med dette problem med uventet lukning af systemet. Lad os under alle omstændigheder håbe, at det ikke er for generaliseret og let at rette.

Denne artikel optrådte først på https://www.begeek.fr/xbox-series-x-certaines-consoles-seteigne-nispens-quand-350010

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.