Berømtheder hylder 130 ofre for bombningerne i Paris 5 år senere

0 15

Berømtheder hylder 130 ofre for bombningerne i Paris 5 år senere

 

Fredag ​​den 13. november 2020 markerer det triste femårs jubilæum for Paris-angrebene, hvor 130 mennesker mistede deres liv. For at huske, men også for at hylde dem, havde personligheder fra alle baggrunde de rigtige ord.

Hver 13. november i fem år er det den samme bitre smag. Groggy, Frankrig husker de 130 mennesker, der døde i Paris-angrebene, fra helvede af Bataclan til skuddene på terrasserne såvel som selvmordsbomberne omkring Stade de France. Det er også svært at glemme denne berømte kamp mellem Frankrig og Tyskland, billederne af eksplosionerne og interventionen fra GIGN inden for Bataclan.

I stedet for at huske rædsel og død hyldede mange franske berømtheder og personligheder fra alle samfundslag friheden til at leve, elske, le og endda drikke. Mange offentliggjorde også et trombinoskop med fotos af ofrene. Alle har således valgt at hylde dem.

« For den umistelige ret til at lytte til musik, at elske, at synge, at tegne. For frihed, lighed og broderskab. For disse ansigter. For i modsætning til terrorister er vi på livets side. Husk den 13. november“, Skrev Marlène Schiappa på Twitter. " Hver 13. november i 5 år strammer vores hjerter. Alle mine tanker til ofrenes familier og kære“, Skrev Mélissa Theuriau ømt på Instagram. " Vi tænker på dem, deres familier, deres venner ... Vi glemmer ikke ”, tilføjede Julie Gayet, mens hun delte fotos af ofrene.

Uigenkendelig og fysisk transformeret Slimane (foto)

Hugo Clément, han delte billedet af to elskere, der mistede livet den aften. " Marie Lausch og Mathias Dymarski elskede hinanden. De var 22 og 23 år gamle. De blev myrdet af terrorister i Bataclan den 13. november 2015, mens de deltog i en koncert. De er blandt de 130 ofre, der faldt i løbet af denne forfærdelige dag, som markerede os alle for livet. Vi glemmer dem ikke ”, skrev han og delte et foto af dem.

xnxx: Clara M deler nye nye billeder, fans kan ikke tage det mere

Borgmesteren i Paris, Anne Hidalgo, gik til de steder, der var mest berørt af disse angreb for fem år siden. Hun hædrede især et minuts stilhed foran Bataclan sammen med premierminister Jean Castex. Den valgte PS passerede også foran baren De gode tider, hvis manager mistede sin kone for fem år siden. Vi kunne finde hans stærke vidnesbyrd og nogle andre overlevende i dokumentaren svinger NEC mergitur blev sendt i går på TMC og tilgængelig på Netflix.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.