Véronique Genests angreb mod Joe Bidens sejr, som irriterede internetbrugere

0 454

Véronique Genests angreb mod Joe Bidens sejr, som irriterede internetbrugere

 

Joe Bidens sejr i det amerikanske præsidentvalg behøvede ikke nødvendigvis alle. Dette er tilfældet med Véronique Genest, der delte en stor rant på Twitter. En publikation, der trak internetbrugernes vrede.

"Det er en historisk dag"

Efter flere dages stress og bekymring vandt Joe Biden Det Hvide Hus lørdag den 7. november. En sejr, som han greb fra Donald Trumps hænder ved at opnå 290 af vælgerne mod 214. Faktisk har denne sejr til Jill Bidens mand i det amerikanske præsidentvalg glædet et stort antal amerikanske borgere. For at fejre denne glæde invaderede de gaderne i store byer som Washington og New York. Med hensyn til verdensstjernerne mættede de sociale netværk med publikationer, der fremhævede deres glæder. Som tilfældet med Nolwenn Leroy, Lady Gaga, Shakira og mange flere.

Lidl, Auchan, Carrefour…; disse 170 produkter er meget giftige, bringe dem tilbage!

Hillary Clinton sagde for sin del, at Joe Bidens sejr ”Det er en historisk dag” for landet, men også for amerikanerne. De er dog ikke nødvendigvis af samme opfattelse. Præcis er dette tilfældet med Véronique Genest, der delte en helvede af en rant på Twitter lørdag den 7. november.

Véronique Genest kolliderede med internetbrugere

Kort efter Joe Bidens officielle sejr ønskede Véronique Genest at dele sin rant på nettet. Julie Lescaut-stjernen skrev på Twitter: “ I sidste ende er det amerikanske valg lidt ligesom vores: de kommer ud af det værste for at gå til det endnu værre. Gud "gør ondt" Amerika !!! ". Hun tilføjede endda en grådende griner emoji.

Sinai-fredsbevarende styrker dræbt i helikopterulykke

Men hvad hun ignorerede hvad med offentliggørelsen, det har tiltrukket internetbrugernes vrede. Vi kunne læse: “Værre end Trump? Vi har ikke den samme definition da ”. Eller: « Du var meget køligere på Julie Lescauts tid '. Meningerne er faktisk så delte, for det er vanskeligt at være enige om det samme emne.

Denne artikel optrådte først på: https://www.cuisineza.com

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.