Uigenkendelig og fysisk transformeret Slimane (foto)

0 40

Uigenkendelig og fysisk transformeret Slimane (foto)

 

Det har været flere år siden den franske sangerinde og skuespillerinde indledte en vægttabskamp. Hans fans opdagede et andet udseende af ham, især da han angiveligt tabte et par pund. Hvis nogle kvindelige berømtheder ønsker at tabe et par pund, er der også mandlige stjerner, der drømmer om at have en model silhuet som Slimane.

Matt Pokora meddeler forfærdelige nyheder til sine fans

Slimane får panik på nettet efter at have afsløret sin nye krop

Den 31-årige sanger fra Imod følges meget på sociale netværk og med hver af hans optrædener viser han et nyt udseende. Han deler regelmæssigt med abonnenterne på sin Instagram-side, mange billeder af hans daglige liv. Hans fans var især imponeret over hans mærkelige vægttab, der ville have gjort det muligt for ham at ændre sit udseende. Slimane har oplevet en række begivenheder i sit liv i de seneste måneder. Den første indespærring havde vendt hans planer på hovedet, da han forberedte sig på en turné med Vitaa. De to kunstnere var forblevet begrænset til deres hjem og sagde, at de ønskede at få mest muligt ud af indespærringen. Igen begrænset efter meddelelsen fra præsidenten for republikken om en genopbygning den 30. oktober har den 31-årige franske sanger i stedet fundet en ny hobby, metamorfose.

 

Meget elsket af hans fans går Slimanes publikationer ikke ubemærket hen. Efter den første udsættelse af deres turné med Vitaa annoncerede de to sangere en anden udsættelse i september sidste år efter at have ventet flere måneder, da de to kunstnere var ivrige efter at vende tilbage til scenen efter al denne tid. Siden meddelelsen om annullering af hans projekt med den 37-årige franske sanger, er den unge sanger kommet igen på sociale netværk fuldstændig transformeret. Mens mange internetbrugere tror, ​​at dette vil skyldes kedsomhed, tror andre på den anden side, at den tidligere vinder af The Voice ville ændre sit gamle udseende.

xnxx: Clara M deler nye nye billeder, fans kan ikke tage det mere

 

Slimane viser sit nye look

Sangeren af Solune har været igennem vanskelige tider siden hans turné blev suspenderet, og det har været flere uger siden hans tilhængere havde hørt fra ham, indtil vi så ham igen på Instagram forvandlet. Den 3. oktober offentliggjorde Vitaas sidekick en video, der overraskede alle hans fans. Vi så ham barbere håret, og flere internetbrugere havde ikke tøvet med at tale om en freakish bly. Den pågældende havde ikke givet nogen forklaring på sin handling på trods af sine beundrers spørgsmål. Han havde skrevet i billedteksten til denne publikation " uudholdelig ". Mange mennesker reagerede på dette indlæg, og vi så også en kommentar fra Vitaa, der spøgte, at han ikke bad om hendes mening, før han skiftede frisure.

 

Et stykke tid efter denne offentliggørelse, der forårsagede så meget snak, syntes Slimane mere slanket. Han ville have mistet flere kilo fra Marokko, hvor han er begrænset. Dens nylige offentliggørelse har ikke efterladt nogen ligeglad. I slutningen af ​​2019 sagde Slimane, at han havde mistet mere end 16 kg. Det var på hans Instagram-konto, at sangeren havde offentliggjort to billeder af ham, før og efter hans transformation. At tabe sig har altid været en stor udfordring for sidstnævnte. Han har allerede betroet sig i sin barndom under sine interviews, hvor han hævdede at have været overvægtig. I november 2019 blev den tidligere stjerne af The Voice havde afsløret sin nye krop på TF1 under showet Telecrochet som han vandt i 2016. Han lod det vide, at dette resultat var en konsekvens af at dyrke sport.

Denne artikel optrådte først på: https://www.breakingnews.fr

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.