Matt Pokora meddeler forfærdelige nyheder til sine fans

0 20

Matt Pokora meddeler forfærdelige nyheder til sine fans 

 

M Pokora, den berømte franske sanger, ville være som værst efter hans producent og ven Cyril Colbeau-Justin forsvandt.

Matt Pokora

Det er et stort tab for verden af ​​fransk kultur efter forsvinden af ​​grundlæggeren af ​​LGM Productions, der producerede et stort antal kunstnere i Frankrig, inklusive Matt Pokora.

M Pokora nødt efter hans producents død

Det var på sin Instagram-konto, at den 35-årige sanger lod sine fans vide, at han havde mistet en elsket. Den 50-årige producent af Christina Milians mand døde den 7. november, mens de to mænd forberedte et filmprojekt. Det er med stor sorg, at den, der har svømmet i lykke siden sin søns Esajas ankomst, meddelte Cyril Colbeaus død. For at hylde ham, sendte han et foto mod en mørk baggrund og udtrykte sin smerte gennem følgende ord " Cyril er den første filmproducent, der tror på mig og ønsker at producere en film til mig ”. Efter denne hyldest à den der troede på sangeren, lovede han de afslut det, han havde startet sammen.

xnxx: Clara M deler nye nye billeder, fans kan ikke tage det mere

 

Matt Pokora og Cyril Colbeaus venskab går flere år tilbage. Efter aflysningen af ​​hans turné, sangeren af Vores planeter arbejdede på et andet projekt, der holdt ham travlt. Da han planlagde at blive vist på den lille skærm som skuespiller nu, faldt Matt Pokoras drømme fra hinanden. I et interview med TV 7 dage For flere år siden forklarede han, at han skulle spille sin første rolle i et filmsæt, der begyndte at skyde i 2016.

Eudoxie Yao antænder lærredet med næsten nøgne fotos

Faktisk skulle Jesajas far spille karakteren af ​​en fodboldspiller, men dette projekt så desværre ikke dagens lys. Efter at have hørt om meddelelsen om forsvinden af ​​den, som han tilbragte det meste af sin tid, betroede M Pokora straks abonnenterne på sin Instagram-side, som ikke undlod at sende ham mange meddelelser om kondolanse.

Denne artikel optrådte først på: https://www.breakingnews.fr

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.