Dette billede af mødet mellem Ouattara og Henri Bédié antænder nettet

0 255

Dette billede af mødet mellem Ouattara og Henri Bédié antænder nettet 

 

Mødet mellem præsident Alassane Ouattara og hans ældre Henri Konan Bédié giver ivorianerne et glimt af håb. Alassane Ouattara og hans ældre bror bekræftede således i slutningen af ​​mødet, at dialogen vil fortsætte, og at tilliden er vendt tilbage.

Ud over de smukke ord satte et billede af de to mænd lærredet i brand. Ifølge Opera News CI kan vi på dette billede tydeligt se præsident Ouattara og præsident Bédié hilse på hinanden. Ivorianerne var meget talrige til at reagere på dette billede.

"Virkelig hvorfor ikke gøre det i begyndelsen dialogen forhandlingerne, men altid sloganet om at sætte de fattiges børn på gaden, og alligevel er deres børn i de store lande for studierne ivoriansk min ivorianske bror min søster må ikke bryde dig hovedet for en politiker bliver hjemme, hvis du bliver bedt om at gå ud og bede deres børn om at komme foran og dig bagved. ” skriver en surfer.

Confidence: Hjælp "Jeg indgik en blodalliance med min eks, hvordan kan jeg annullere det"

"Du døde en gave til CNT her er fyren, der skal drikke noget iskold vin, mens dine forældre græder til dig derhjemme" siger en anden.

"Du går Kdo du er blevet arresteret Kdo du er fængslet Kdo her er Ouattara og Bédié side om side der længe leve elfenbenskysten." reagerer en sidste.

Denne artikel optrådte først på: https://afriqueshowbiz.com

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.