Pélé sender en bevægende besked til Maradonas fødselsdag

1 66

Pélé sender en bevægende besked til Maradonas fødselsdag

 

I anledning af hendes fødselsdag denne fredag ​​den 30. oktober modtog Maradona tillykke fra sin "store ven" Pelé. Den brasilianske legende har også antydet, at Diego Armando altid vil have sin støtte.

”Min store ven, Maradona. Jeg vil altid bifalde dig. Jeg vil altid støtte dig. Må din rejse være lang, må du toujours smil og få mig til at smile også! Tillykke med fødselsdagen! ", Skrev den brasilianske stjerne, betragtet af FIFA, den bedste spiller i det 20. århundrede.

Meddelelsen, skrevet på portugisisk og engelsk, blev ledsaget af et foto, hvor Pelé dukkede op, iført kostume, klemme hånden fra den argentinske stjerne iført albicéleste ved verdensmesterskabet i 1990 i Italien.

Nogen tid senere reagerede Maradona meget kort på denne smukke besked fra den brasilianske legende. "O Rei (kongen)" svarede først Maradona til tillykke til monumentet fra den brasilianske fodbold Pélé, før han tilføjede:

“Jeg vil være med i denne universelle hyldest, meget lykkelige 80 års liv, Rey Pelé !!! ", siger Maradona.

Denne fredag ​​den 30. oktober sprængte Maradona sit 60. lys ud.

Denne artikel optrådte først på: https://www.afrikmag.com/ann anniversaire-de-maradona-pele-lui-adresse-un-message-emouvant /

1 kommentar
  1. Sport: Her er de største begivenheder i CANAL + i november måned

    […] Er forpligtet til at værne om sine abonnenter mere. Fra filmprogrammer til sport, hver dag lover at være rig på følelser med buketten [...]

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.