xnxx: 5 tegn, der beviser, at du ikke længere er forelsket i din partner

0 2

xnxx: 5 tegn, der beviser, at du ikke længere er forelsket i din partner

 

Ved du ikke rigtig, hvor du er med din partner? Her er 5 tegn, der beviser, at du ikke længere er forelsket!

Selvom det undertiden er svært at indrømme, kan følelser ændre sig under et forhold. For et par måneder siden var du meget tilfreds med din partner, og nu ved du ikke rigtig, hvor du er. Du går måske bare igennem en hård tid, og du kan tro os, det sker i alle par. Men hvordan ved du, om det er mere end det, og om du langsomt men sikkert bevæger dig væk fra din anden halvdel? Hvis du kan tage testen for at finde ud af, om du har gjort det opfyldt stor kærlighed, her er 5 tegn, der beviser, at du ikke længere er forelsket / forelsket i den person, der deler dit liv.

Du prøver ikke længere at holde flammen i live

kredit:
Kredit: Milan Popovic via Unsplash

Når følelserne ændres, og kærligheden begynder at forsvinde, er du mindre tilbøjelig til at holde flammen i live og lægge en indsats for at gøre dit forhold bedre. Værre er, du har mindre lyst til at røre ved ham / hende for at få ham krammer eller elske hende, og du begynder endda at glemme vigtige datoer. Dette er et sikkert tegn på, at det ikke går godt imellem dig.

Du vil ikke længere tale om fremtiden

kredit:
Kredit: gettyimages

Når du er forelsket, er det kun naturligt at forestille sig en fremtid med din anden halvdel. Men hvis du bliver forsigtig bare med at bringe det op og bare nægter at tænke over det, er det et tydeligt tegn på, at du begynder at løsrive dig alvorligt fra den person, der deler dit liv. Det betyder, at du helt blokerer ideen om et langsigtet forhold til hende..

Du ser kun dig selv din partners fejl

kredit:
Kredit: Gettyimages

Igen, hvis du er permanent irriteret over din partners fejl og du har svært ved at finde ham / hende så kærlig som før, det er fordi der bestemt er et problem. Faktisk, selvom det er normalt at have problemer med at håndtere alle personlighedstræk hos den person, der deler dit liv, siger det faktum at du ikke er i stand til at fokusere på noget andet meget om dine følelser.

Du tager langsomt din afstand

kredit:
Kredit: gettyimages

Når du begynder at give slip på din partner, distancerer du dig langsomt uden selv at vide det. Således vil du gå ud med dine venner mere, have mindre lyst til at kommunikere med din anden halvdel og ikke være ked af det, når han / hun annullerer dine planer i sidste øjeblik. Kort sagt, du vil ikke længere gøre ham / hende til din prioritet. Tværtimod! En sådan holdning beviser, at dine følelser ændrer sig.

Du siger ikke længere "Jeg elsker dig"

kredit:
Kredit: gettyimages

Hvis du er den demonstrative type og brugte din tid på at fortælle din anden halvdel, at du elskede dem, og at du stoppede med at gøre det, betyder det bestemt, at din relation er ikke længere det samme. For selvom handlingerne tæller mere end ordene, afslører ikke at tænke på at sige det igen, at dit forhold kæmper.. Uanset hvad, gå ikke i panik. Dette betyder ikke nødvendigvis, at din historie er forbi, men at du bliver nødt til at finde ønsket om at kæmpe for at redde den og finde begyndelsen. I mellemtiden er her 3 tip til at glemme din første kærlighed.

Denne artikel dukkede først op på:

Skriv en kommentar