Profil af Ludovic Bertin, den unge mand, der indrømmede at have dræbt Victorine Dartois

4 10

Profil af Ludovic Bertin, den unge mand, der indrømmede at have dræbt Victorine Dartois

 

Victorine Dartois var den unge studerende, der blev myrdet. Faktisk to dage efter hendes forsvinden blev Victorines livløse krop fundet i en strøm. For nylig tillod et nyt element, at gendarmerne arresterede en mistænkt.

Onsdag den 14. oktober 2020 meddelte statsadvokaten i Grenoble, at en mistænkt i Victorine Dartois-sagen er blevet arresteret. Derudover blev den anklagedes navn endda afsløret: det ville være sikkert Ludovic Bertin. Faktisk under forhørene indrømmede den unge mand at have dræbt Victorine.

Familieadvokatenes fortrolighed

Stillet over for disse nye oplysninger afslørede advokaten for Dartois, Me Kelly Monteiro, at den mistænkte ikke er tæt på familien. Imidlertid ved hun ikke, om Victorine og hendes morder kendte hinanden. Morderen betroede endda grunden til, at han myrdede Victorine. Formentlig indrømmede Ludovic, at hans handlinger var resultatet af en stormløb. Ord der ikke gør overbevist ikke Dartois-familien. Desuden er Victorine ifølge familieadvokaten ikke typen, der lader sig rive med efter en stormløb.

Hvem er Ludovic Bertin

Ludovic Bertin er en ung far til 25 år. Den unge mand blev født den 25. maj 1995 i Vénissieux. Han er det næstsidste af et søskende. Først i en alder af 9 år måtte han håndtere sin fars forsvinden.

Den unge far er allerede kendt af politiet og retsvæsenet takket være hans mange forbrydelser såsom tyveri. Der er også bæring af våben eller handel med stoffer. Ludovic blev tvunget til at underkaste sig et elektronisk armbånd i flere måneder på grund af en trafikforseelse. I 2019 dømte Lyon-domstolen ham for indbrud. Da han blev ejer af en lille virksomhed, troede alle, at han havde efterladt sin fortid.

"Han havde alt for at få succes, og prøv at vende siden til sin fortid", kunne man læse.

Denne artikel optrådte først på: https://www.cuisineza.com

4 kommentarer
 1. Den livløse krop af Pierre Boyette, en medicinstudent, der forsvandt i juni, blev fundet nær Nancy

  […] Skoven i Villers-lès-Nancy (Meurthe-et-Moselle). Ifølge offentliggørelsen af ​​avisen Lorraine Actu blev hans rester fundet [...]

 2. Jean-Pierre Pernauts enorme rant mod Emmanuel Macron

  […] Statsoverhovedet havde udstedt et udgangsforbud til de unges store ulykke. En beslutning truffet for at mindske den forestående progression af [...]

 3. Her er de næste trin til genopfyldelsen af ​​All Saints-helligdage

  [...] Profil af Ludovic Bertin, den unge mand, der indrømmede at have dræbt ... [...]

 4. Aditya sagde

  Dejligt indlæg. Jeg lærte noget nyt fra dette indlæg. Godt fortsæt det
  Inspirichman

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.