Emmanuel Macron, multiplicerer eskapaderne under hans udflugter, opdager det seneste

1 21

Emmanuel Macron, multiplicerer eskapaderne under hans udflugter, opdager det seneste

 

Siden starten af ​​dette år har Emmanuel Macron haft mange vanskeligheder. Denne gang måtte Frankrig stå over for dårligt vejr, der hærgede alt, hvad der stod. Og på forhånd er dette kun den første bølge.

Frankrig i dårlig form

Dette dårlige vejr skadede faktisk nogle afdelinger. Materielle skader ledsaget af tunge menneskelige vejafgifter. I virkeligheden var der et fald i nedbør svarende til et års. Årsagen til, at floderne forlod deres seng, derfor den pludselige stigning i vand. Folk har fundet sig fanget i deres eget hjem, og nogle er endda savnet.

Desværre er der blandt de savnede to brandmænd, der forsøgte at redde sine medmennesker. Derfor har regeringen skyndt sig at hjælpe den del af befolkningen, der er i fornægtelse.

Et output fra Emmanuel Macron, der fangede internetbrugernes øje

For at frigøre midlerne til hjælp til befolkningen var det faktisk nødvendigt at klassificere denne storm Alyx som en katastrofe. Således var regeringen i stand til at hjælpe ofrene. Desuden kom præsidenten for republikken Emmanuel Macron til stedet for at komme og berolige folk om fremtiden. Men han blev overrasket af en nysgerrig tillid hos en lastbilchauffør.

LÆS OGSÅ:  Nyt opdaget element vil snart kaste lys over Victorines død

Faktisk afslører sidstnævnte for ham, at han netop var blevet rekvireret til at hjælpe guld; han havde ikke længere tilladelse. Så chaufføren spørger præsidentens mening: hvad skal jeg gøre? Men statsoverhovedets svar bedøvede mere end en. Faktisk råder Emmanuel Macron ham til ikke at sige noget og administrere. Et upassende svar, der tilskynder folk til ikke at følge loven. Ord, som en præsident aldrig skal sige.

Denne artikel optrådte først på: https://www.cuisineza.com

 

1 kommentar
  1. Yann Barthès råbte på TMC, voldtægter fordømte live på sættet

    […] LÆS OGSÅ: emmanuel-macron-multiplicerer-escapades-under-hans-udflugter-opdager-det nyeste-til-dato / [...]

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.