Cameroun: Maurice Kamto forbereder sit forsvar

0 177

Under husarrest siden 20. september mistænkes lederen af ​​MRC for at være "bærer af et oprørsprojekt for at vælte institutionerne".

De facto anbragt i husarrest, da sikkerhedsstyrkerne har omgivet hans hjem i Yaoundé siden 20. september, har Maurice Kamto ikke dukket op offentligt siden denne dato og deltog derfor ikke i den store demonstration, hvor hans parti havde kaldt den 22. september.

Arrester rygter

Ni medlemmer af hans advokatkollektiv var ikke desto mindre i stand til at møde ham den 28. september. Muligheden for at forberede forsvaret fra lederen af ​​Mouvement pour la renaissance du Cameroun (MRC), mens hele landet i flere dage havde summet af rygter om en forestående anholdelse af modstanderen såvel som af hans mange tilhængere , der faktisk blev arresteret den 22. september.

Maurice Kamto er endnu ikke formelt tiltalt, men den 27. september indkaldte den kamerunerske politichef, Martin Mbarga Nguele, og hans modstykke til gendarmeriet, Galax Yves Etoga, advokaten Hyppolyte Meli, præsident for gruppen af ​​advokater, der sikrer hans forsvar.

Denne artikel dukkede først op på: https://www.jeuneafrique.com/

Skriv en kommentar