Underpræfekten i forvaring

0 93

Gruppen af ​​advokater dannet i Lydienne Solange Taba-sagen er lidt beroliget. I det mindste med hensyn til bekræftelsen af ​​forældremyndigheden over underpræfekten for Lokoundje, Franck Derlin Eyono Ebanga.

Den afdøde Lydienne Taba og Franck Derlin Eyono Ebanga - fotooptagelse


”Landchefen”, der var blevet kaldt til andre funktioner under de seneste udnævnelser, blev endelig præsenteret den 16. september for advokatkollektivet. ”Da de ankom til byen Ebolowa, kunne rådene se, at han sidder i varetægt i South Gendarmerie Legion i Ebolowa. Vi er beroliget. Men vi ønsker, at der skal kaste lys, ”betroede mig Dominique Fousse. For at se mere tydeligt på trods af den retlige "chikane" indgav kollektivet endnu en klage til regeringskommissæren for Ebolowa Military Tribunal.

Den unge studerende Lydienne Solange Taba mistede tragisk sit liv den 25. juli med skud. Hun var "ved et uheld" blevet dræbt af sin ledsager, underpræfekten til Lokoundje Franck Derlin Eyono Ebanga. Rekonstruktionen af ​​fakta var blevet forbudt for journalister, og sidstnævntes hjem blev krydset af gendarme for at forhindre mediefigurer og andre nysgerrige mennesker i at bevæge sig.

nyhedsbrev:
Allerede mere end 6000 registrerede!

Modtag hver dag via e-mail,
nyhederne Den blødede taler ikke at gå glip af!

Denne artikel optrådte først på https://www.lebledparle.com/fr/societe/1115750-affaire-lydienne-taba-le-sous-prefet-en-garde-a-vue

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.