Emmanuel Macron i fare

0 23 980

Emmanuel Macron i fare

I 2022 ønsker Emmanuel Macron ikke så let at give slip på sin plads som præsident. Med en begivenhedsrig femårsperiode med gule veste, coronavirus og nylige begivenheder holder Emmanuel Macron stadig kursen.

Over for et muligt præsidentkandidatur fra 2022 fra republikens præsident er hans omlægning i stigende grad bekymret.

Emmanuel Macron: et muligt kandidatur i 2022?

Med alle disse begivenheder kan vi ikke sige, at Emmanuel Macron ønsker at give plads til enhver. Sidstnævnte fortsatte også til en omskiftning af regeringen i de sidste to år af hans femårige periode. Og under hans beslaglæggelse af magten som statsoverhoved har Emmanuel Macron oplevet op- og nedture.

Mellem de gule veste og coronavirus forsøgte republikens præsident at håndtere de forskellige kriser så godt som muligt, men det lykkedes ikke altid at berolige skarer. Overfor hans mulige kandidatur i 2022 er Emmanuel Macrons entourage bekymret ... Især hvis Anne Hidalgo beslutter at løbe så godt ...

Anne Hidalgo: en frygtet og formidabel modstander?

Med sine to valg til borgmester i Paris er Anne Hidalgo en stærk politisk figur. Hun, der udover overvældede Rachida Dati, skuddets tante for politik. "Macrons entourage ser Hidalgo, det er helt sikkert," forklarer en flertalsordfører til Le Parisien. "Hun er en solid politiker, der vandt to valg i Paris, der kender kampagnerne, medierne ...".

Flere stedfortrædere og parlamentarikere er enige om det samme punkt: ikke at undervurdere Anne Hidalgo. Og selvom den nuværende borgmester i Paris den 23. juli angav, at han ikke ville stille op til præsidentvalget i 2022, forbliver medlemmerne af La République En Marche mistænkelige over for Anne Hidalgo.

Denne artikel kom først ud på: https://onvoitout.com/emmanuel-macron-en-danger-ses-proches-plus-inquiets-que-jamais/

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.