Dwayne Johnson går sammen med ekskona for at købe XFL

0 157

Dwayne Johnson går sammen med ekskona for at købe XFL

Som 48-årig vender Dwayne Johnson tilbage til sin første kærlighed. Skuespilleren er faktisk en del af en gruppe investorer, der ikke tøvede med at betale $ 15 millioner for at købe XFL, en amerikansk fodboldliga, der anmodede om konkurs i april efter en første sæson coronavirus-pandemien.

Grundlagt af Vince McMahon, WWEs magtfulde chef, multimediefirmaet, der regerer over professionel wrestling, er XFL ikke nøjagtigt en succeshistorie, men for Dwayne Johnson (der steg fremtrædende som Rockscenen for WWE, som den var, og havde atletiske ambitioner i amerikansk fodbold, før hans college-karriere blev udslettet af skader), uanset hvad: "Mit ønske om at købe XFL er forankret i to ting - min lidenskab for sporten og mit ønske om at passe fansen", forklarede han i en erklæring, der blev videresendt af CNN.

Ikke for nu

For at udbetale dette beløb, Dwayne "Stenen" Johnson er ikke alene, han har slået sig sammen med Dany Garcia, hans ekskone og produktionspartner (som han allerede har samarbejdet om nogle af sine seneste tegneserier som Jumanji, Hobbs og Shaw eller Ballers-serien) , og investeringsfonden Redbird Capital.

Bet er imidlertid risikabelt, da hovedligaen i amerikansk fodbold, NFL (National Football League), i øjeblikket befinder sig i en kompliceret periode, mens coronavirus stadig truer tilrettelæggelsen af ​​sportsmøder, hvor spillerne naturligvis opfordres til at være meget, meget tæt, da det er en kontaktsport ...

Nogle NFL-stjerner har allerede annonceret, at de foretrækker det "Fravælg" af deres kontrakt, dvs. at drage fordel af ligaens mulighed for ikke at sætte deres helbred i fare og ikke at spille denne sæson.

Vanskeligt for XFL, som ikke drager fordel af NFL's aura blandt fans, at overveje at vende tilbage til banen i de kommende måneder. Dwayne Johnsons investering kan derfor muligvis ikke betale sig med det samme ...

Denne artikel kom først ud på: https://onvoitout.com/football-dwayne-johnson-sassocie-a-son-ex-femme-pour-racheter-la-xfl/

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.