musikere kræver tilladelse fra politikere, der bruger deres sange under politiske kampagner

0 18

musikere kræver tilladelse fra politikere, der bruger deres sange under politiske kampagner

Musikalkunstnere i De Forenede Stater hævder, at det at blive uforvarende trukket ind i politik gennem stævner kan kompromittere deres personlige værdier, samtidig med at de skuffer og fremmedgør fans… til en økonomisk pris.

Mens politiske sammenhænge ofte bruger musik til at underholde skarer under talernes varighed, har fremgangsmåden ofte ikke gagnet de kunstnere, hvis musik udføres.

Udover musikere, der er organiseret til et rally, spiller nogle deres musik gennem højttalere, ofte uden deres viden, hvilket giver indtryk af, at de støtter det politiske parti eller den person, der kører til embedet.

Så elsker Mick Jagger, Lorde, Sia og Blondie, Rihanna, Adele, The Rolling Stones, P anic! På The Disco og den afdøde prinses ejendom er blandt kunstnerne, der beder amerikanske politikere om at søge tilladelse, før de spiller deres sange på stævner, ellers ville der blive truffet juridiske skridt.

De er blandt mere end 50 kunstnere, der har underskrevet et åbent brev med opfordring til nye regler for brugen af ​​deres musik.

Teknisk set giver amerikanske ophavsretlige love politikere carte blanche (fuld frihed) til at bruge indspillet musik på deres samlinger - forudsat at spillestedet har en offentlig performance-licens udstedt af en sammenslutning af sangskrivere som ASCAP eller BMI.

Denne artikel kom først ud på: https://afriqueshowbiz.com/usa-les-musiciens-exigent-une-permission-des-politiciens-qui- utilisent-leurs-chansons-pendant-les-campagnes-politiques /

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.