Je Wanda & Co og NAJA International Production Group underskriver et hidtil uset audiovisuelt samproduktionspartnerskab

0 16

I Wanda & Co og NAJA International Production Group er glade for at kunne annoncere et unikt partnerskab mellem deres to enheder. Faktisk har de to Kamerunske virksomheder, der er hjemmehørende på Internettet, besluttet at gøre det samle deres oplevelse og know-how til at producere et program, der udsendes på deres respektive online platforme nemlig: Jeg Wanda og NAJA TV.

I en Kamerunsk kontekst, hvor Internettet stadig markerer sine dagligdags vaner, er det en hidtil uset synergi mellem to rene spillere * i sektoren. For første gang går to webmedievirksomheder sammen. Bevis for, at Internettet med en tæthedsløs begyndelse med en penetrationsgrad, der stadig er på 30%, ikke skræmmer de to Kamerunske partnere, der agter at bidrage til den nylige dynamik i sektoren.

Det må siges, at de sidste tre år har været produktive med hensyn til audiovisuel produktion på nettet i Kamerun. Således afslører mange talenter, som til tider stadig er ukendt for offentligheden. En indikator, der opmuntret Je Wanda & Co og NAJA International Production til forene deres evner til at levere originalt indhold til deres målgrupper online og videre. Det er derfor vidnesbyrdet, der igen materialiserer begejstringen og det stærke potentiale på nettet i Kamerun.

celinefotso.com

Et ord fra Céline Victoria Fotso, grundlægger og administrerende direktør for Je Wanda & Co

”2020 repræsenterer for os tiårsdagen for Je Wanda Magazine, så dette år er præget af flere synergier. Det er derfor med stor glæde, at vi for første gang går sammen om et web-tv, NAJA TV, som vi deler en vis vision om iværksætteri. Der er så meget at bygge på Internettet som afrikanere, at det føles godt at gøre det med et ungt firma som os, som komplementerer os, og som vi deler de samme værdier og de samme ambitioner. Det er også et bevis på, at afrikanere, når de vil, og når betingelserne er rigtige, hvordan man samarbejder. "

© www.leosu Supreme.de

Et ord fra Wesleg Nanse, medstifter og administrerende direktør i NAJA International Production Group

”Det partnerskab, som NAJA Production netop har indgået med Je Wanda & Co, er en afgørende handling i samlingen af ​​vores respektive ekspertise for at tilbyde offentligheden stadig mere krævende, kvalitetsindhold. Vi er meget glade for at gå i gang med dette eventyr. NAJA International Production er et selskab med flere partnere; Når det er sagt, har vi altid forstået behovet for at mødes for at opnå store ting. Siger ikke afrikansk visdom, at vi alene går hurtigere, og vi går videre? Der er ingen tvivl om, at Je Wandas popularitet hos unge publikum og den audiovisuelle produktionserfaring fra NAJA International Production vil være reelle aktiver for at sætte os i stand til at erobre nye målgrupper. "

* 100% digitale projekter, der kun fungerer online

Pressekontakt:
Netværket RP
hello@thenetworkrp.com – +237 658 111 000

Denne artikel opstod først på https://www.jewanda-magazine.com/2020/07/je-wanda-co-et-naja-international-production-group-signent-un-partenariat-inedit-de-coproduction-audiovisuelle/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=je-wanda-co-et-naja-international-production-group-signent-un-partenariat-inedit-de-coproduction-audiovisuelle

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.