Her er den virkelige årsag til Emma Lohoues 'besøg i præfekten Abidjan

0 33

Her er den virkelige årsag til Emma Lohoues 'besøg i præfekten Abidjan

Den ivorianske bimbo Emma Lohoues besøgte torsdag den 30. juli præfekten Vincent Toh Bi Irié fra Abidjan. Mens hans handling allerede forårsager heftig kontrovers på nettet, ville den smukke Emma oplyse udtalelsen om grundene til hans besøg i præfekten.

Ifølge kilderne fra Afrique sur 7 mødte den talentfulde skuespillerinde Emma Lohoues, efter at have været i centrum for en enorm skandale på sin fødselsdag, torsdag den 30. juli 2020 præfekten af ​​Abidjan Vincent Toh Bi Irié som en del af af et projekt, hun diskuterede på sin Facebook-side.

Emma sagde via et Facebook-indlæg, at hun ville hjælpe unge mennesker, især børn uden for skolen. "Jeg mødte præfektet for Abidjan for at yde støtte til børn, der i øjeblikket er ude af skole" betroede den ivorianske skuespillerinde gennem et indlæg på sociale netværk.

Den smukke Emma Lohoues sigter mod at hjælpe sårbare børn. Bemærk derfor dem, der tilskriver intentioner til ham og beskylder ham forkert og igennem.

Denne artikel kom først ud på: https://afriqueshowbiz.com/cote-divoire-emma-lohoues-devoile-la-vraie-raison-de-sa-visite-au-prefet-dabidjan/

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.