Her er den rørende meddelelse fra enken Carmen Sama som hyldest til hendes afdøde mand Arafat DJ

0 23

Her er den rørende meddelelse fra enken Carmen Sama som hyldest til hendes afdøde mand Arafat DJ

I anledning af det første jubilæum for dødsfaldet til legenden om den finurlige kupé Arafat DJ, Carmen Sama, hvis rigtige navn er Yao Maryse Carmen, hyldede hendes afdøde mand gennem en meget bevægende meddelelse.

Carmen Sama kunne ikke undgå at efterlade et par ord til ære for sin afdøde mand.

”I dag har det været et år til dagen siden (Arafat-dag for muslimer), at du forlod mig, jeg gør alt for ikke at virke svag, som du lærte mig, hold altid mit hoved op med et smil og især for vores datter er det kun os to, der er i stand til at beskrive, hvad vi følte for hinanden ...

Jeg elskede dig mere end nogen anden, og du gav mig den største gave i verden, og jeg ved, at hvorfra du er, er du stolt af den slående kvinde og moren, at jeg er til din største kærlighed ( Rafna). Jeg vil altid være taknemmelig for dig min kærlighed, jeg ville fortsætte med at kæmpe hver dag for at Gud tillader mig, jeg ville komme videre med et smil, fordi jeg er din løvinde, jeg elsker dig for livet ”.

Sædvanligvis gift med Arafat Dj, er Carmen Sama kvinden, der delte alt med kongen af ​​den finurlige kupé. Og siden hendes afdøde mands tragiske død har hun forsøgt at vise mod til at overvinde denne svære test i sit liv.

Denne artikel kom først ud på: https://afriqueshowbiz.com/carmen-sama-ecrit-un-message-touchant-en-hommage-a-son-defunt-mari-arafat-dj/

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.