Gambisk skuespillerinde prinsesse Shyngle leder efter kæreste!

0 24

Det vil bestemt ikke ophøre med at overraske os. Den gambiske skuespillerinde prinsesse Shyngle ændrer sin seksuelle præference til at blive lesbisk efter at have udholdt mange skuffelser med mænd. Ifølge hende er hun træt af at gå ud med mænd og ønsker nu at have en smuk "gazelle" med generøse kurver.

Efter hendes fremtidige kandidatur til formandskabet for Gambia ryster prinsesse Shyngle igen den virtuelle verden. Hun overraskede sin verden ved at oplyse, at hun ændrede sin seksuelle præference. Hun ville nu have tilbøjelighed til kvinder. Hun ville nu være lesbisk.

Hun lancerede et opkald om applikationer på sin Instagram-side. Men enhver kvinde, der gerne vil gå med prinsesse Shyngle, skal være pænere og mere sexet end hun er. Hun angav også, at hendes nye partner skulle have en enorm røv som hendes og forsikrede om, at hun vil passe godt på sidstnævnte.

« Jeg har en god smag for kvinder åh ... du skal være tyndere og mere sexet end mig for at jeg skal være sammen med dig ... Indsend dine ansøgninger damer ... Ingen mænd tilladt. Jeg er træt af jer alle… min næste GF skal være varm åh med stor røv jeg vil passe på hende og forkæle hende Hun sagde.

Imidlertid er mange fans af prinsesse Shyngle forbløffet over sådan en erklæring på sociale medier. Nogle undrer stadig på, om hans budskab var sarkastisk eller alvorlig. Under alle omstændigheder har hans tidligere forhold til mænd ikke levet op til hans forventninger.

kommentarer

kommentarer

Denne artikel opstod først på http://www.culturebene.com/61851-lactrice-gambienne-princesse-shyngle-a-la-recherche-dune-petite-amie.html

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.