Her er en yndig video af Dadju med sin baby, der brummer brødet på nettet

0 2

Her er en yndig video af Dadju med sin baby, der brummer brødet på nettet

Gims 'bror ramte hårdt på nettet ved at offentliggøre denne torsdag, den 30. juli, en yndig video, hvor han sang med sin lille baby på cirka fire måneder.

Dadju har gået på skyerne i de seneste uger ... eller rettere på vandet! Mens hans titel Grand bain, produceret som en duet med Ninho, har brudt rekorder siden lanceringen den 19. juni på alle streamingplatforme, blev deres meget forventede klip udgivet torsdag 30. juli.

Resultatet skuffer ikke og afslører en stor budgetproduktion, der allerede tæller næsten 400 visninger på få timer. Vi kan se Dadju spawn i dybt vand i selskab med ... en haj! Fordi der er "For mange misundelige mennesker, for mange hajer i den dybe ende", i henhold til sangteksten.

Men i slutningen af ​​juli er det kun begyndelsen på det nye skoleår for musikeren, der ville forberede et nyt album og et begivenhedssamarbejde med den amerikanske sanger Chris Brown. I juni 2021 er kunstneren også planlagt til en turné, der inkluderer ikke mindre end to datoer på Parc des Princes i Paris.

Lille øjeblik af ro

På trods af denne travle tidsplan giver Dadju stadig tid til at tage sig af sin unge familie. Desuden fremkalder han det med stolthed i sangteksten:

"Skat, i min venstre hånd har jeg den diamant, du fortjener." Se godt på skyggen, der vil ændre dit liv. Fordi dit liv sandsynligvis vil være bedre med mig. Er du ikke i tvivl, fortæl mig, hvor mange nuller der er behov for for at udstyre dig, og jeg vil give dem til dig ”.

Hans partner fødte deres andet barn, en lille dreng, den 3. april 2020. Dadju var allerede den glade far til Maamou, et stjernefrø født i 2017. På Instagram torsdag den 30. juli offentliggjorde Dadju billeder af hans slægtninge, mens de var i flyet, der bragte dem tilbage til Paris, som han antydede i historien.

Men det er først og fremmest en video af ham, hans søn på knæene, der synger til melodien Maria Maria af Carlos Santana, der uden tvivl modtager den søde håndflader.

Lillebror til Maître Gims har bestemt skabt sig et sted i hjertet af internetbrugere, der har bruset hundreder og hundreder af dem i hans kommentartråd, så snart videoen er blevet offentliggjort. "For søde [søde]", opsummerede en af ​​dem godt. Dadju vandt simpelthen sine fans.

Denne artikel kom først ud på: https://afriqueshowbiz.com/une-video-de-dadju-avec-son-bebe-fait-le-buzz-sur-la-toile/

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.