Den amerikanske rapper Snoop Dogg svinger over Eminem

0 6

Den amerikanske rapper Snoop Dogg svinger over Eminem

Mens Eminem betragtes som en af ​​de bedste rappere i historien, synes Snoop Dogg ikke det! For fortolkeren af ​​Gin og Juice er rapperen fra Detroit ikke engang i top 10!

Det var under et interview med The Breakfast Club, at den tidligere protégé fra Dr. Dre afslørede sin mening, efter at en af ​​interviewerne sagde, at takket være hans producent, havde Eminem nået til top 10 store rappere i historien.

”Jeg tror ikke det, men du kan sige, at han er en af ​​de ti øverste lyrikere. Det er bare at han er sammen med Dr. Dre, og at Dr. Dre har hjulpet ham med at blive den bedste Eminem, han kan være. Der er dudes i 1980'erne, der overhaler Eminem. Ligesom Rakim, Big Daddy Kane, KRS-One, LL Cool J, Ice Cube. Sådan er det. Men Eminem gik til slutningen, og han er stadig en ven, en bror ”, afsløret Snoop Dogg, citeret af NME.

Denne artikel kom først ud på: https://afriqueshowbiz.com/snoop-dogg-le-rappeur-americain-balance-sur-eminem/

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.