Præsidentens Elfenbenskysten 2020: Stjernen Eudoxie Yao ønsker at møde Alassane Ouattara og Bédié

0 31

Præsidentens Elfenbenskysten 2020: Stjernen Eudoxie Yao ønsker at møde Alassane Ouattara og Bédié

Den berømte ivorianske sociale mediestjerne Eudoxie Yao udtrykte for nylig et ønske om at køre til det næste præsidentvalg i Côte d'Ivoire.

Faktisk vil den ivorianske bimbo Eudoxie Yao aldrig ophøre med at forbløffe offentligheden på sociale netværk. Efter at have udstillet de to køretøjer af typen Rover-type såvel som summen af ​​21 millioner Fcfa, som hun siger, hun modtog i anledning af sin fødselsdag fejret den 14. juni.

Hun var for nylig gæst på showet "Beskyldt, stå op" hvor hun afslørede sit studieniveau. ”Det andet D” -niveau havde hun opretholdt. Dette havde fortjent ham for mange internetbrugere, især da der ikke findes nogen serier af denne art i anden klasse i Elfenbenskysten.

Hun har netop frigivet en sætning, der provokerer varme diskussioner på sociale netværk. Eudoxie Yao har udtrykt ønske om at stille op til præsidentvalget i oktober 2020. Endnu bedre siger hun, at hun allerede har summen af ​​depositum på 50 millioner Fcfa, der skal betales for kandidaturet. Hun søger rådgivning fra sine tilhængere om at hjælpe hende med at tage denne beslutning.

Denne artikel kom først ud på: https: //afriqueshowbiz.com/cote-divoire-la-star-eudoxie-yao-veut-affronter-alassane-ouattara-et-bedie-a-la-presidentielle-2020/

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.