xnxx: 4 enkle tip for at få vores venskaber til at vare

0 1 528

xnxx: 4 enkle tip for at få vores venskaber til at vare

Venskab er en ekstremt vigtig faktor i vores liv, men det er ikke altid let at få vores venlige forhold til at vare. Her er 4 tip til at få det til at ske!

Ligesom kærlighed, som nogle gange kan være svært at glemme, er venskab meget vigtigt i vores liv. Med vores venner deler vi ofte de gode tider og de dårlige tider, og latter er forbundet, når vi mødes med dem. Og hvis vi gennemgår svære tider, ved vi, at vi altid kan stole på dem til at muntre os. Men som i ethvert forhold kan der undertiden være uoverensstemmelser og misforståelser, der er forbundet med denne bånd. Og fordi vi er bange for at miste dem, der betyder så meget for os, tøver vi nogle gange, og vi tør ikke sige, hvad vi virkelig har i vores hjerter. Her er 4 tip til at gøre et venskab sidste!

Accepter den anden med hans fejl

kredit:
Kredit: Getty / Hero Images

Når du er venner med nogen, skal du acceptere den anden med deres fejl. Ingen er perfekte, og der er bestemt nogle ting, du skal beskæftige dig med i den anden persons personlighed.. Det vigtigste er ikke at bedømme din ven og have ærlige samtaler, der giver dem mulighed for at komme videre og ikke føle sig skyldige. Dialog er vigtig, og det vil hjælpe dig med at undgå misforståelser.

Vis dig selv til stede

kredit:
Kredit: Unsplash

Hvis det er rart at være der, når alt går godt, skal det også være, når alt er galt, og den anden gennemgår komplicerede tider. Uanset om det er et sammenbrud, en konflikt på arbejdet eller bare en lav moral, skal du vise din ven, at han / hun betyder noget for dig, og at du vil være der for dig. han hun. Bed regelmæssigt om nyheder og interesser dig for hans liv, men også for hans velbefindende. Og igen, ikke være i dom, hvis han / hun beslutter at betro sig til dig. Opmuntr ham / hende og vær venlig!

Organiser aftaler

kredit:
Kredit: Alexis Brown via Unsplash

Selvom det ofte er vanskeligt at jonglere med alle dine skemaer, kan du prøve at arrangere udflugter og ikke lade den anden tage alt initiativet. Vis ham / hende, at du vil se ham / hende, og at for det har du planlagt at få tid. Ligeledes kan du tænke på originale ideer til aktiviteter at gøre med venner for at styrke dit bånd yderligere. Kort sagt, prøv så meget som muligt for ikke at hvile på dine laurbær.

Vær fordomsfri

kredit:
Kredit: unsplash

Nogle gange er du ikke enig, og der vil opstå spændinger. Først skal du vide, at dette er helt normalt. Uanset om det er i et par eller i et venligt forhold, er der helt sikkert argumenter og mere komplicerede øjeblikke, men det betyder ikke, at alt er forbi. Bare accepter, at du ikke er på samme side, og respekter din vens råd. Derudover er det også en mulighed for at berige dig selv og åbne op for andre synspunkter. Det er meget sundt! Undgå også at læse mellem linjerne og overfortolke meddelelser. Tryk ikke på dig selv med tekstbeskeder. Vær først og fremmest dig selv. Dette er stadig det vigtigste.

Denne artikel kom først ud på: https://trendy.letudiant.fr/4-conseils-pour-faire-perdurer-une-amitie-a4953.html

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.