Easy Montana, manden, der betragtes som DJ Arafats dobbelt, giver en frygtelig åbenbaring om Arafat

0 55

Easy Montana, manden, der betragtes som DJ Arafats dobbelt, giver en frygtelig åbenbaring om Arafat

Easy Montana, manden, der betragtes som DJ Arafats dobbelt på grund af hans lighed med kunstneren, har netop gjort en betagende åbenbaring et par dage før fejringen af ​​år 1 af Yorobos død.

I løbet af Daïshis levetid var der mange fans, der gjorde alt for at være som ham ved at vedtage hans stil med kjole og opførsel. Imidlertid var der især en der var ligefrem sin dobbelt. Dets navn er Easy Montana. Lignelsen til Yorobo er imponerende.

Denne situation, langt fra tilfreds med ham, behagede slet ikke Easy Montana. Derefter forsøgte han at ændre sin fysik og sin stil for at skelne sig fra kunstneren. Men intet hjalp.

”Så meget, at det irriterede mig, at jeg altid fik at vide, at jeg er Arafats dobbeltværelse, jeg gik ind i gymnastiksalen for at komme i form, jeg lod mit hår vokse og gøre dreads, og jeg gjorde en piercing på min næse, men det ændrede ikke noget ”, han vidnede denne tirsdag den 28. juli 2020 under Peopl'Emik-showet i La 3.

Dog er det mest forbløffende tilbage at komme. Ifølge Easy Montana, dagen for Arafat Dj's utilsigtede død den 12. august, var han faktisk i Ghana. Han havde planlagt at holde et show med kommandør Zabra, da han vendte tilbage. Og som et skæbnetegn på dramadagen i sin drøm befinder han sig sammen med Arafat DJ til et dansefest.

”Da jeg vågnede, gik jeg af med at hjælpe mig på toilettet. Men da jeg vendte tilbage til mit hotelværelse, følte jeg en stærk tilstedeværelse af Daishi. Jeg ved ikke, om dette nogensinde er sket med dig, men jeg følte virkelig hans tilstedeværelse. Jeg sagde derefter til mig selv, når jeg er i Abidjan, vi virkelig vil gøre dette med.

Og når jeg vågner, henter jeg min telefon og ser Arafats status overalt og læser Arafat, undskyld ikke gør det mod os. Jeg troede ikke. Det var her jeg vidste, at han virkelig besøgte migSagde han.

Åbenbaringen kommer få dage før mindesmærket for det første jubilæum for DJ Arafats død og skaber allerede mange reaktioner på nettet.

Denne artikel kom først ud på: https://afriqueshowbiz.com/easy-montana-fait-une-terrible-revelation-arafat-ma-visite-au-ghana-le-jour-de-sa-mort/

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.