Kørsel kan være en meget skræmmende øvelse, her er 4 tip til at undgå stress

0 7

Kørsel kan være en meget skræmmende øvelse, her er 4 tip til at undgå stress

Kørsel kan være meget skræmmende og endnu mere, når du lige er begyndt at lære. Her er 4 tip til uro i timevis med kørsel!

At lære at køre er en reel motivation, da du allerede kan forestille dig, at du kører med dit hår i vinden for at besøge dine venner. Et sandt symbol på frihed, da vi har en fornemmelse af, at begrænsninger nu er en del af fortiden. Desværre, for at få licensen, er du allerede nødt til at passere den vanskelige fase af køretid. Hvis det for nogle kun er en formalitet, der hurtigt løses, for andre er det en reel hindringskurs, der begynder, når deres stress bremser deres læring til det punkt at lamme dem. Hvis der er teknikker til at relativisere under et angstanfald, her er 4 tip til at fjerne stress i timevis med kørsel.

Forsøg at rette dine mangler på forhånd

Kredit: Unsplash
Kredit: Art Markiv via Unsplash

Stress er ofte ukontrollerbar, men det kan ofte kontrolleres mere, når du kan berolige dig selv. Hvis du for eksempel ser, at du oprigtigt har kæmpet med nichen, så prøv at lære en teknik via en video på Youtube. Faktisk har alle instruktører ikke den samme metode, og måske vil du være i stand til at forstå bedre ved at lære anderledes. Prøv at bekæmpe din frygt med ild ved at møde den i teorien, før du sætter den i praksis. Med lidt held vil det at have regler i tankerne give dig mulighed for at slappe af og henvende dig til sessionen med mere ro.

Kommuniker med din instruktør

Kredit: Pexels
Kredit: Pexels

Det er lettere sagt end gjort, men det er grundlaget for vellykket læring. Hvis du føler, at den metode, som din instruktør ikke bruger dig, skal du ikke tøve med at fortælle ham / hende. Han / hun er der for det. Når alt kommer til alt er det at lære at køre køre langt fra naturlig, og det er derfor, du er nødt til at være tolerant over for dig selv.. Det er normalt at have vanskeligheder, og det er din instruktørs rolle at hjælpe dig med at have tillid til dig selv. Frem for alt, hvis strømmen ikke flyder overhovedet, bed om at skifte instruktør ved at henvende dig direkte til din køreskole. Det er bedre at spørge snarere end at spilde tid!

Kør med en elsket

Kredit: Unsplash
Kredit: Easton Oliver via Unsplash

Dette er den løsning, der kan løse alle dine problemer! Hvis du har lyst til at ikke være sammen med en instruktør, og du stresser så meget, at du næsten har lyst til at give op, kan du overveje at ansætte en dobbeltdrevet bil. Først den meget fordelagtige pris, og derefter at køre med en elsket giver dig mulighed for at være rigtig behagelig og måske endda få selvtillid. Faktisk, da han vil kende dig godt, vil du være i stand til at stille spørgsmål frit og føle dig mere lyttet til. En betydelig detalje!

Øv dig selvmotivation

Kredit: Unsplash
Kredit: unsplash

Endelig skal du ikke tøve med at fortælle dig selv, at du er i stand til det på trods af din tvivl og ængstelse. Fortæl dig selv, at du vil overvinde din stress, og at du er den bedste. Det lyder måske dumt sagt sådan, men ved at gentage det for dig, vil det ende med at gøre forskellen ubevidst. Tag et par minutter før hver session for at se dig selv i spejlet og fortæl dig selv, at du kan gøre det, og at du er i stand til at forbedre dig selv, men også og frem for alt, at du har ret til at begå fejl, fordi du stadig er en studerende. Mens du venter på at overvinde din frygt.

Denne artikel kom først ud på: https://trendy.letudiant.fr/permis-4-tips-pour-eviter-de-stresser-pendant-les-heures-de-conduite-a4896.html

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.