Jobtilbud: Assistent (e) Kasserer - Afriland First Bank Cameroun

0 21

Afriland First Bank Cameroon leder efter 02 kassererassistenter. Placeret under overvågning af chefen for Treasury Department vil deres vigtigste mission være at sælge egne produkter for at udvikle bankens rentabilitet og portefølje.

Ideel kandidatprofil:

Den Kamerunske bank ønsker at rekruttere til denne stilling en kandidat med et minimumsniveau BAC + 5-uddannelse i finans / ledelse / handel / økonomi. Derudover kræves 02 års erfaring til en lignende funktion eller for en funktion af virksomhedsleder. Derudover skal kandidaten have kendskab til risikostyring og egne produkter.

Pour postuler, vous devez envoyer votre CV et lettre de motivation par mail à l’adresse suivante : firstbankcarrieres@afrilandfirstbank.com. Bien vouloir préciser dans l’objet : » Assistant Trésorier « .

Ansøgningsfrist: 17. juli 2020

konsultere Afriland First Bank jobtilbud.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.