Her er de kærlighedstimer, vi kan stjæle fra vores yndlings-tv-serie

0 46

Her er de kærlighedstimer, vi kan stjæle fra vores yndlings-tv-serie

Kærlighed kan undertiden være kompliceret, men heldigvis kan vi stole på slutspillet for at give os lektioner i prik uden grænser!

At være forelsket er ofte ren lykke. Det er enkelt, når vi er i denne tilstand, vi svæver og lever vores bedste liv. Det er dog ikke altid indlysende, og undertiden involveres tvister og misforståelser. Selv hvis vi elsker vores anden halvdel meget, ved vi undertiden ikke længere, hvad vi skal gøre for at forbedre situationen eller blot for at forstå den. Og det er endnu vanskeligere, når du har elsket nogen i hemmelighed i lang tid. Hvis disse seriefigurer har overlevet de værste forsøg, inviterer Trendy dig til at vende tilbage til lektioner af kærlighed, som serien har lært os. Tøv ikke med at anvende nogle i det virkelige liv!

Lad den anden begå deres egne fejl

Pacey og Joey i Dawson
Kredit: wb

Det er let at sige, vanskeligere at gøre. Det er dog bedre at opmuntre den anden og give ham al sin støtte i stedet for konstant at skøre ham, at han begår en fejl, og at du ikke er enig. I Dawson sæson 3 bliver Joey forelsket i en studerende, mens hun stadig er i gymnasiet. Deres romantik begynder på temmelig komplicerede baser, da de udvikler sig i to forskellige verdener. For hendes del begynder Pacey alvorligt at føle følelser for hende..

Men i stedet for at rose hende og beskylde hende, opmuntrer han hende og vil endda være den første til at være der for hende, når parret ender med at skilles. Efterfølgende vil han også klare at erobre sit hjerte. Kort sagt, en idyll består af en god dosis venskab, og at støtte den anden er et af baserne i et vellykket forhold.

Den andres lykke frem for alt

Peyton og Lucas i The Scott Brothers
Kredit: CW

Når du elsker nogen, skal du ikke være egoistisk og lade dem være glade, selvom det betyder at acceptere at se dem forlade. Dette er nøjagtigt hvad der sker med Peyton i starten af ​​Scott Brothers sæson 4. Hun har lige indset, at hun stadig er forelsket i Lucas, men vel vidende at han elsker Brooke, vil hun gøre alt for at prøve at bringe dem sammen og give dem mulighed for at komme sammen igen.

Hun går endda så langt, at hun tavser sine egne følelser for ikke at kompromittere deres kærlighedshistorie. Et storslået offer! Nogen tid senere vil Lucas omsider indse, at han er forelsket i Peyton, og de vil endda gifte sig i slutningen af ​​sæson 6 af serien. Ligesom hvad, det kan betale sig at være altruistisk og uinteresseret!

At vise dine følelser er et bevis på mod

Lexie og Mark i Grey's Anatomy
Kredit: ABC

Når vi ved, at vi er forelsket, er vi ofte bange for at afsløre det for vores elskede. Det er faktisk ikke altid nemt at sige disse tre ord til nogen og endnu mere, hvis du ikke er i et forhold til denne person. Selv hvis faldet kan være smertefuldt, kan det imidlertid også medføre, at din knuse afslører sine følelser for dig igen. Den, der prøver noget, har intet, som de siger. Desuden endte Lexie Gray med at tage sit mod i begge hænder for at fortælle Mark Sloan, at hun elskede ham i en erklæring så smuk, at vi stadig har frysninger, som bare tænker på det. Lille uddrag fra Grey's Anatomy, der i øjeblikket udsendes på ABC:

" Jeg elsker dig. Jeg er så forelsket i dig. Og jeg har dig i min hud. Det er som om du er en sygdom. Jeg er inficeret med Mark Sloan. Og jeg kan ikke gøre andet end at tænke på dig, jeg kan ikke sove mere. Jeg kan ikke trække vejret mere. Jeg kan ikke spise mere. Og jeg elsker dig. Jeg elsker dig hvert minut af hver dag, og jeg elsker dig. "

Accepter den anden helt med hans fejl og kvaliteter

Damon og Elena i The Vampire Diaries
Kredit: CW

Det er ikke altid let at ankomme der, men det er dog basen. Ingen er perfekte, hverken du eller den elskede. Vi må derfor acceptere det fuldstændigt, inklusive dets mørke del, fordi det gør ham til hvad han er i dag. Hvis du beslutter at parre med nogen, skal du ikke prøve at ændre dem, selvom situationen er kompliceret. Det var hvad Elena formåede at gøre med Damon i The Vampire Diaries. Han laver fejl! Imidlertid ender den unge kvinde med at tackle sin impulsive, egoistiske og stolte side.

Bedre endnu, hun formåede at tilfredsstille ham, han, der havde lidt så meget fra hans historie med Katherine. Kort sagt, nogle gange er du nødt til at stå over for fakta: vi elsker mennesker på trods af deres fejl, selvom du forventer, at de gør en indsats for at forbedre sig.

At være ærlig er nøglen til et afbalanceret forhold

Oliver og Felicity i pilen
Kredit: Cw

At lyve kastes øjeblikkeligt en skygge over et romantisk forhold. Det er bedre at fortælle sandheden og bygge et par på sunde og solide fundamenter. Og du kan tro os, tillid er nøglen til et afbalanceret forhold. Husk, at løgn og overdækning er det, der næsten kostede Oliver hans forhold til Felicity i Arrow. Så snarere end at have tillid til ham, foretrak han at skjule for ham, at han havde en søn. Desværre var det ikke første gang. Især da han fortsatte med at handle uden nogensinde at konsultere hende, uden virkelig at medtage hende i sit liv.

Den unge kvinde foretrak derfor at forlade ham snarere end at blive hos en mand, der ikke var i stand til at være ærlig med hende. Ganske vist havde Oliver lært at kun stole på sig selv på Lian Yu, men vi forstår åbenbart grundene til Felicity. Hvis alt går godt på kærlighedssiden, anbefaler vi dig at se Outer Banks-serien, Netflix-serien, som alle taler om.

Denne artikel kom først ud på: https://trendy.letudiant.fr/ces-lecons-d-amour-a-piquer-a-nos-series-tv-preferees-a4805.html

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.