Her er lektionerne om kærlighed at stjæle fra vores yndlings-tv-shows

0 271

Her er lektionerne om kærlighed at stjæle fra vores yndlings-tv-shows

 

Kærlighed kan nogle gange være kompliceret, men heldigvis kan vi stole på, at slutspillet giver os ubegrænsede lektioner!

At være forelsket er ofte ren lykke. Det er simpelt, når vi er i denne tilstand, vi bliver høje, og vi lever vores bedste liv. Det er dog ikke altid indlysende, og det sker, at argumenter og misforståelser bliver involveret. Selvom vi elsker vores anden halvdel meget, sker det, at vi ikke længere ved, hvad vi skal gøre for at forbedre situationen eller blot for at forstå den. Og det er endnu sværere, når du har elsket nogen i hemmelighed i lang tid. Hvis disse seriekarakterer har overlevet de værste forsøg, inviterer Trendy dig til at vende tilbage til de lektioner af kærlighed, som serien lærte os. Tøv ikke med at anvende nogle af dem i det virkelige liv!

Lad den anden lave deres egne fejl

Pacey og Joey i Dawson
Kredit: wb

Det er let at sige, sværere at gøre. Det er dog bedre at opmuntre den anden og give ham al sin støtte i stedet for konstant at gentage, at han laver en fejl, og at du ikke er enig. I sæson 3 af Dawson bliver Joey forelsket i en studerende, når hun stadig kun er i gymnasiet. Deres romantik begynder på ret komplicerede baser, da de udvikler sig i to forskellige verdener. For hendes del begynder Pacey alvorligt at føle følelser for hende..

Men i stedet for at forelægge hende og bebrejde hende, opmuntrer han hende og vil endda være den første til at være der for hende, når parret til sidst går hver til sig. Derefter vil han klare at erobre sit hjerte. Kort sagt består en romantik af en god dosis venskab, og at støtte den anden er en af ​​baserne i et vellykket forhold.

Den andres lykke frem for alt

Peyton og Lucas i The Scott Brothers
Kredit: CW

Når du elsker nogen, skal du ikke være egoistisk og lade dem være glade, selvom det betyder at acceptere at se dem gå. Dette er præcis, hvad der sker med Peyton i starten af ​​The Brothers Scott sæson 4. Hun bliver klar over, at hun stadig er forelsket i Lucas, men ved at vide, at han elsker Brooke, vil hun gøre alt for at forsøge at bringe dem sammen og lade dem komme sammen igen.

Hun vil endda gå så langt som at tavse sine egne følelser for ikke at kompromittere deres kærlighedsaffære. Et storslået offer! Lidt senere vil Lucas endelig indse, at han er forelsket i Peyton, og de vil endda blive gift i slutningen af ​​sæson 6 i serien. Det viser bare, at det at være altruistisk og uinteresseret kan betale sig!

At afsløre dine følelser er bevis på mod

Lexie og Mark i Grey's Anatomy
Kredit: ABC

Når vi ved, at vi er forelsket, er vi ofte bange for at afsløre det for den elskede. Faktisk er det ikke altid let at sige disse tre ord til nogen og endnu mere, hvis du ikke er i et forhold til denne person.. Men selvom faldet kan være smertefuldt, kan det også få din crush til at afsløre deres følelser for dig igen. Hvem ikke prøver noget har intet som de siger. Desuden endte Lexie Gray med at tage modet i begge hænder for at fortælle Mark Sloan, at hun elskede ham i en så smuk erklæring, at vi stadig har kulderystelser ved bare at tænke på det. Lille uddrag fra Grey's Anatomy, der i øjeblikket udsendes på ABC:

" Jeg elsker dig. Jeg er så forelsket i dig. Og jeg fik dig under min hud. Det er som om du er en sygdom. Jeg er smittet med Mark Sloan. Og jeg kan ikke gøre andet end at tænke på dig, jeg kan ikke sove mere. Jeg kan ikke trække vejret mere. Jeg kan ikke spise mere. Og jeg elsker dig. Jeg elsker dig hvert minut hver dag, og jeg elsker dig. "

Accepter den anden fuldt ud med deres fejl og kvaliteter

Damon og Elena i The Vampire Diaries
Kredit: CW

Det er ikke altid let at komme derhen, men det er ikke desto mindre grundlaget. Ingen er perfekte, hverken dig eller den elskede. Han må derfor accepteres fuldt ud, inklusive hans mørke side, fordi det gør ham til det, han er i dag. Hvis du beslutter dig for at komme i et forhold med nogen, bør du ikke prøve at ændre dem, selvom situationen er kompliceret. Dette lykkedes det for Elena at gøre med Damon i The Vampire Diaries. Han laver fejl! Imidlertid ender den unge kvinde med at tackle sin impulsive, egoistiske og stolte side.

Endnu bedre lykkedes det henne at berolige ham, han, der havde lidt så meget af hans affære med Katherine. Kort sagt, nogle gange er du nødt til at indse fakta: vi elsker mennesker på trods af deres fejl, selvom du forventer, at de bestræber sig på at forbedre dem.

At være ærlig er nøglen til et afbalanceret forhold

Oliver og Felicity i pilen
Kredit: Cw

Liggende kaster straks en skygge over et romantisk forhold. Det er bedre at tale sandheden og bygge et par på sunde og solide fundamenter. Og du kan tro os, tillid er nøglen til et afbalanceret forhold. Glem ikke, at det at lyve og skjule er det, der næsten kostede Oliver hans forhold til Felicity i ArrowSå i stedet for at stole på hende, foretrak han at skjule for hende, at han havde en søn. Desværre var det ikke første gang. Især da han fortsatte med at handle uden nogensinde at konsultere hende uden virkelig at inkludere hende i sit liv.

Den unge kvinde foretrak derfor at forlade ham i stedet for at blive hos en mand, der ikke kunne være ærlig over for hende. Bestemt havde Oliver lært kun at stole på sig selv på Lian Yu, men vi forstår naturligvis Felicis årsager. Hvis alt går godt på kærlighedsiden, råder vi dig til at se serien Outer Banks, Netflix-serien, som alle taler om.

Denne artikel optrådte først på: https://trendy.letudiant.fr/ces-lecons-d-amour-a-piquer-a-nos-series-tv-preferees-a4805.html

 

Skriv en kommentar