El Diablo: skuespiller Martin Aceros virkelige ansigt (fotos)

0 947

El Diablo: skuespiller Martin Aceros virkelige ansigt (fotos)

 

At være skuespiller er et tungt ansvar. Mange seere mener, at det at spille rollen i en film er en personlighed, som skuespilleren også vedtager i I virkeligheden.

Mens en skuespiller udrækker enhver rolle, der er tildelt ham. Dårlig, venlig, genert, bøllet, arrogant, rig eller fattig. Det er biografen.

Således spillede Martin Acero, hvis rigtige navn Miguel Varroni rollen som en arrogant, ambitiøs og vagabond mand i serien "El Diablo". Hvilket plettet sit image blandt seerne. Men er skuespilleren virkelig sådan i det virkelige liv?

Miguel Varroni indrømmede derfor i et interview, at han ikke er så slem: ”Jeg er ikke den onde fyr, du tror, ​​du er. Jeg har lige spillet min rolle, og jeg synes, jeg spillede den godt. Jeg har en kvinde, som jeg elsker, og som jeg respekterer, og for intet i verden vil jeg ikke overlade hende til en anden ”.

Den store skuespiller er blevet gift siden 1997. Åh! At udseendet er vildledende. Han giftede sig med Catherine Siachoque, der er mor til Catalina og kona til Albéro i serien "Catalina". Ah, 23 års liv sammen for en så dårlig mand !? Wow dette er at gennemgå ...

Denne artikel dukkede først op på: https://afriqueshowbiz.com/telenovelas-de-la-serie-el-diablo-le-vrai-visage-de-lacteur-martin-acero-photos/

Skriv en kommentar