leder kun efter en leder af en kasse med brød på søndage

2 1 400

leder kun efter en leder af en kasse med brød på søndage

På udkig efter en leder af en brødkasse kun søndag *💫
* Whatsapp: 654.017.357 *✨
NB: Det er kontant arbejde

2 kommentarer
  1. Elanga sagde

    Jeg er interesseret her er min nummer 694706085

  2. Guimeda berthe sagde

    Jeg har æren at anmode om din høje venlighed til at acceptere min ansøgning
    Jeg er meget interesseret i din virksomheds aktiviteter. Jeg vil gerne indsende min ansøgning om en mulig stilling i dit team
    For en bedre overvejelse af min ansøgning giver mit vedhæftede CV en erklæring om min uddannelse, mit arbejde og praktikplads afsluttet. En mulig samtale ville gøre det muligt for mig at sprede mere menneskeligt og professionelt quanlites mere fuldstændigt. Ser frem til at møde dig snart, skal du tro mister Udtrykket af mine oprigtige hilsener

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.