Turisme: Kampagne for at relancere regionens krisesektor

0 37

For at støtte interessenter i turismen, der er svækket siden sundhedskrisens start, afslørede regionen mandag den 15. juni 2020 sin nye kommunikationskampagne til fremme af dets territorium. Vi skal spare en halv sæson » , sagde Frank Louvrier, regional turistrådgiver.

Det må siges, at Pays de la Loire var især påvirket af det økonomiske chok, der var knyttet til Covid-19-pandemien. Mens påske normalt markerer starten af ​​turistsæsonen i regionen, var mere end 60% af strukturerne på territoriet helt eller delvist lukket indtil slutningen af ​​maj, ifølge barometeret fra agenturet Solutions & Co. Anden sektor i Som en regional økonomi efter fødevareindustrien repræsenterer turisme 18 millioner besøgende hvert år, 65 job i højsæsonen og 000 milliarder euro i omsætning.

Så for at gøre sin sommersæson lysere, har regionen sat midlerne ind: 600 €.

En kampagne i fem nøglebilleder

Formålet med denne hidtil uset redningsaktion er at øge mængden af ​​sommerreservationer i sidste øjeblik og forlænge sæsonen. Vi ønskede at opdele denne kampagne i fem nøglebilleder, der repræsenterer emblematiske steder i hver afdeling, såsom Puy du Fou, Royal Abbey of Fontevraud eller endda Zoo of La Flèche » , detaljerede Christelle Morance, præsident for regionen.

Nautiske aktiviteter, landbrugsophold, cykelture, opdagelse af vinturisme, spadsereture i byerne ... Disse plakater fremkalder rigdommen og mangfoldigheden ved tilbudet i Pays de la Loire. De vil blive afsløret på nettet og de sociale netværk og blive sendt i regionen og hovedstaden fra slutningen af ​​måneden til slutningen af ​​september. Regionen har faktisk valgt at målrette kunder fra Hovedvesten og Ile de France (som repræsenterer en fjerdedel af turister i regionen). Hvad angår deltagelse af udlændinge, der gennemsnitligt repræsenterer 16% af turisterne, er det stadig meget usikkert.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.