Rekruttering af digital salg

0 108

Rekruttering af digital salg

Den integrerede metode har til formål at være platformen for unge iværksættere på det afrikanske kontinent. Det går ind for udviklingen af ​​vores kære kontinent gennem dynamik og dens ungdommens lidenskab. Hun tror på at blive bedre for alle disse unge afrikanere, der har mistet håbet på dette kontinent, den nærende matrix af menneskeheden. Lad dig selv være en integreret del af denne drøm, der går i opfyldelse gennem din, vores platform til alle ...

Vi rekrutterer kommercielle tjenester til vores behov for vores online synlighed og skabelse af læsbarhed.

Du vil gennemgå træning på forhånd, og efter validering vil du blive forlovet med det samme.

Din løn varierer fra 50 CFA-franc til mere end 000 CFA-franc, hvis du arbejder og nøje følger vores instruktioner.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.